Πέμπτη, 18/04/2024 | 06:32

Στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ η Ένωση Αστυνομικών υπαλλλήλων Πρέβεζας

971 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/09/2019, 9:01 μμ | 0 σχόλια

 

 

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας συμμετείχε χθες  ,06/09/2019, δυναμικά και μαζικά στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη ,στο Λευκό Πύργο, ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας.

 Διαδηλώσαμε για την αξιοπρέπειά μας απαιτώντας τη  συμμόρφωση προς τις αποφάσεις του ΣτΕ για τα μισθολογικά, την διαμόρφωση νέου βαθμολογίου και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας. Διαδηλώσαμε για την ασφάλεια την δική μας και της κοινωνίας διαμαρτυρόμενοι για την  υποστελέχωση των Υπηρεσιών, τα ελλιπή μέσα και τις πετσοκομμένες λειτουργικές δαπάνες.

 Ακολούθησε πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου με αναμμένα κεριά τιμήσαμε την μνήμη των 130 αστυνομικών που από το 1984, όταν ενοποιήθηκε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έπεσαν εν ώρα καθήκοντος.

 Στη συνέχεια επιδόθηκε ψήφισμα, το οποίο υπογράφεται από τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.), Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.), Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.), Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), την Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Π.Σ.) και την Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Π.Ε.Α.Λ.Σ.)

      

  

 

                                                                                                                                  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο- -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
6945461981 6938301349

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα