Παρασκευή, 29/03/2024 | 10:01

Πολιτικός όρκος δημοτικού συμβούλου «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ” για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας», Μιχάλη Γεωργούλη

1166 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 26/08/2019, 6:45 μμ | 0 σχόλια

 

«Ορκίζομαι στην τιμή και την υπόληψή μου ότι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, στην οποία εκλέχτηκα από τους πολίτες του δήμου Πρέβεζας ως εκπρόσωπος της δημοτικής Κίνησης «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και τη πόλη της Πρέβεζας» και  με βάση τις δεσμεύσεις μας θα συνεχίσω να υπηρετώ την υποστήριξη των συμφερόντων των εργαζόμενων και ανέργων, νέων και συνταξιούχων, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος.  

Θα αντιταχθώ σε κάθε πολιτική άδικων φόρων, εκχώρησης της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας σε ιδιωτικά συμφέροντα, παροχής των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών έναντι αντιτίμου. 

Θα αντιταχθώ στην υποβάθμιση και συρρίκνωση της δημόσιας παιδείας, υγείας και πρόνοιας, τη διάλυση των δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών  τις απολύσεις των εργαζομένων και στην καταστροφή του περιβάλλοντος. 

Θα προβάλλω τα προβλήματα των κατοίκων, θα υπερασπίζομαι τις διεκδικήσεις τους και θα συμμετέχω στους αγώνες τους. 

Θα αγωνιστώ για την απόκρουση της αντιλαϊκής πολιτικής που επιβάλλουν Ευρωπ. Ένωση, κυβέρνηση, περιφέρειες και δήμοι, για την ανατροπή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας. 

Για μια Πρέβεζα με καλύτερες συνθήκες ζωής σε μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση, καταπίεση, διακρίσεις, μισαλλοδοξία. Για μια ζωή που μας αξίζει!»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα