Τρίτη, 19/03/2024 | 06:31

Ελπιδοφόρο το “ποδοσφαιρικό πρότυπο” που χτίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα

895 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/08/2019, 10:54 μμ | 0 σχόλια

 

 

Θετικά είναι τα πρώτα δείγμα της προσπάθειας που κάνει η νέα διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα, δεν μπορεί κανείς καλοπροαίρεται να ισχυριστεί ότι είναι σε αντίθετη κατεύθυνση. Πρώτ’ απ’ όλα τη διοίκηση συγκροτούν εξαιρετικά πρόσωπα ως χαρακτήρες και κάποιοι από αυτούς γνωρίζουν περισσότερο ποδόσφαιρο και κάποιοι άλλοι, λιγότερο. Σημασία έχει ότι όλοι γνωρίζουν από το ποδόσφαιρο, ο καθένας με τους τρόπους του και τις αντιλήψεις του. Ο Βασίλης Τριάντης ως πρόεδρος είναι άνθρωπος που γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο ως ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας θα τα καταφέρει γιατί είναι ξύπνιο παιδί. Για να αποφύγει κακοτοπιές όπως ποδοσφαιριστές που έγιναν πρόεδροι ομάδων, ο Ντέμης Νικολαίδης, ο Ζήσης Βρύζας και άλλοι… έχει εγγύηση! Σπύρος Ρεκατσίνας που έχει αναλάβει ιδιαίτερα νευραλγικό ρόλο.

Τα πρώτα δείγματα είναι θετικά κατά την ταπεινή μου άποψη και σημειώνω:

  1. η πρόσληψη ως προπονητή της ομάδας του Μιχάλη Βλάχου με εμπειρίες από τα μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας (έπαιξε ποδόσφαιρο σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα κ.α), αλλά και εξωτερικού ως ποδοσφαιριστής, ο Μιχάλης Βλάχος και ο ΠΑΣ Πρέβεζα, έχουν έναν κοινό στόχο, να πετύχουν.  Και ο ΠΑΣ Πρέβεζα στον οποίον γίνεται σοβαρή προσπάθεια που ξεχωρίζει, αλλά και ο Μιχάλης Βλάχος με μια καλή πορεία, ή επιτυχημένη αν θέλετε πορεία, θα φτιάξει προπονητικά το όνομά του στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή του ΠΑΣ Πρέβεζα ότι είναι αναγνωρισίμος, είναι προσωπικότητα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Άσχετο, αλλά ο Μιχάλης τον οποίον συνάντησα στο ιατρείο του Τάσου Δράκου και δεν πρόλαβα να μιλήσω πολύ, είχε παίξει σε κάποια διαφήμιση σαπουνιού; θυμάμαι καλά;
  2. Οι μεταγραφές είναι ψαγμένες και είναι στα θέλω και τα χαρακτηριστικά που ζητά ο προπονητής; Αν, ναι συνεπάγεται και αρμονική συνεργασία αυτό και όλοι γνωρίζετε πόσο σημαντική υπόθεση είναι στο ποδόσφαιρο. Πάντως είναι βέβαιο ότι είναι ψαγμένες. Και μακάρι να βγουν. Συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, πάντως να βγουν.
  3. Οι προπονήσεις που γίονονται από τον Μιχάλη Βλάχο διαφέρουν και σύμφωνα με φιλάθλους που έτυχε να παρακολουθήσουν κάποιες, αρέσουν.
  4. Η Προσπάθεια που γίνεται με την επανίδρυση των Ακαδημιών, είναι κάτι το εξαιρετικό και μακάρι να στεφθεί με επιτυχία. κάθε σημαντικός σύλλογος διαθέτει αξιοπρεπείς ακαδημίες, Έχει τα φυτώριά του, βγάζει παίκτες.
  5. Το γεγονός ότι ο κόσμος βλέπει στη συντριπτική του πλειοψηφία, αυτό το νέο διοικητικό εγχείργημα στον ΠΑΣ Πρέβεζα, με θετικό μάτι και παίρνει διαρκείας για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, βγάζει  υγεία και μπράβο σε όλους.

Ανήκω στην κατηγορία των “Γκρινιάρηδων” ή αν θέλετε απαιτητικών οπαδών μιας ομάδας. Για να σας δώσω να καταλάβετε με την Μπάγερν έπαιζε στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ και ενώ ήμασταν στη 15 με φίλους που βλέπουμε τους αγώνες,  εγώ γκρίνιαζα τόσο πολύ, που ο φίλος δίπλα μου μου είπε: “Αν δε σου αρέσει η ομάδα, να πας στο Καραϊσκάκη να δεις ποδόσφαιρο.” Είμαι λοιπόν γκρινιάρης και απαιτητικός οπαδός, όμως έχω την αίσθηση ότι είναι ελπιδοφόρο το  ποδοσφαιρικό πρότυπο χτίζει ο ΠΑΣ Πρέβεζα, μακάρι να μη διαψευστώ.

 

Σπύρος Πλέουρας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα