Παρασκευή, 29/03/2024 | 03:47

Ο Μπακογιάννης στο… Παρίσι και η σωστή πρόταση του Βασίλη Ιωάννου…

877 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/08/2019, 6:03 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Βασίλης Ιωάννου ως πρώην νομάρχης Πρέβεζας, είναι ένας άνθρωπος που έχει θητεύσει με επιτυχία στην αυτοδιοίκηση και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενημερώνεται για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν κυρίως στον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μέσα από σχόλιό του στο διαδίκτυο με φωτογραφία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, που πήγε στο… Παρίσι μαζί με συνεργάτες του από τον τομέα καθαριότητας, για να πάρουν ιδέες λειτουργίας για την καθαριότητα στο δήμο Αθηναίων. Σωστή η κίνηση, αλλά και σωστή η πρόταση του Βασίλη Ιωάννου σε αιρετούς της περιοχής μας, η οποία είχε ως εξής : ” Ο Μπακογιάννης με την ομάδα καθαριότητας στο Παρίσι!!!!
Μια πολύ ωραία ιδέα και για τους δικούς μας Δημάρχους και Αντιδημάρχους καθαριότητας.
Δεν λέω να πάνε στην Ευρώπη, αλλά θα μπορούσαν να επισκεφθούν άλλους Δήμους και να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία.
Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν σε πολλά θέματα …σοφότεροι.” Υπάρχουν δήμοι-πρότυπα στη χώρα και από αυτούς καλούνται οι φορείς της αυτοδιοίκησης στην περιοχή να “αλιεύσουν”… και γιατί όχι να αντιγράψουν κιόλας μια σειρά από ζητήματα, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα του δημότη. Εάν δεν υπάρχουν χειροπιαστά πρότυπα, όπως το πως θα λειτουργεί και η καθημερινότητα αλλά και άλλοι τομείς των …δήμων, μην περιμένουμε να έρθει η…Θεία φώτιση σε ορισμένους και να είναι…αποτελεσματικοί! 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα