Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:55

Ο Απόηχος της πολύ μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης του Σπύρου Κυριάκη…

864 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 01/07/2019, 10:37 πμ | 0 σχόλια

 

 

Λιγότερο από 7 μέρες για το κλείσιμο της κάλπης της 7ης Ιουλίου (την άλλη Κυριακή) που θα διεξαχθούν οι Εθνικές εκλογές στη χώρα μας. Και λόγω καλοκαιριού και λόγω του ότι ήταν κοντά οι Ευρωεκλογές αλλά και οι εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης, άφησαν ένα πρωτόγνωρα ήρεμο κλίμα για τις εθνικές εκλογές. Λιγότερο από μία εβδομάδα λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και σε λίγο θα μετράμε ώρες. Ακόμα δεν έχει κοπάσει ο απόηχος της μεγαλειώδους πολιτικής συγκέντρωσης του Σπύρου Κυριάκη στο Κανάλι και το Mango Beach Bar που έγινε το Σάββατο 29 Ιούνη. Το να κάνει κάποιος υποψήφιος βουλευτής αυτή την περίοδο πολιτική εκδήλωση, αφενός είναι μια πολιτική κίνηση υψηλού ρίσκου και αφετέρου μπορεί να είναι είτε πίστης από τη στήριξη που έχει εισπράξει από τον κόσμο, ή ακόμη και επίδειξη ισχύος. Το τελευταίο απορρίπτεται λόγω του χαρακτήρος του Σπύρου Κυριάκη. Δεν θα τον ακούσει ποτέ κανείς να μιλάει άσχημα για αντιπάλους, πόσο μάλλον για συναγωνιστές, δεν θα επιδείξει ποτέ αλλαζονεία γιατί την απεχθάνεται, είναι ένας ταπεινός, σοβαρός και υπεύθυνος νέος άνθρωπος. Αυτό είναι το επίπεδο και ο πολιτισμός του Σπύρου Κυριάκη, όχι μόνο πολιτικός, αλλά συνολικότερα.

Ο Σπύρος και οι συνεργάτες του ρίσκαραν το Σάββατο 29 Ιούνη και το ρίσκο αυτό τους έδωσε πολλαπλά πολιτικά οφέλη. Διότι είναι ο μοναδικός υποψήφιος βουλευτής όλων των κομμάτων στο νομό Πρέβεζας που τον στηρίζουν τόσοι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, από όλους τους δήμους του νομού και από τις περισσότερες δημοτικές παρατάξεις, Περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, πρώην βουλευτές, γνωστοί άνθρωποι όλων των παραγωγικών τάξεων. Ήταν γνωστό το κλίμα που συναντούσε με τις μαζικές αποδοχές και τις μαζικές στηρίξεις στις περιοδείες που έκανε ο Σπύρος Κυριάκης, ήταν και είναι γνωστό ότι έχει αυτό που λέει ο λαός το πολιτικό “ρεύμα” δικό του, όμως σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση ενός υποψήφιου βουλευτή, πάνε όλοι όσοι τον στηρίζουν κι αυτό ναι, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, αυτή ναι, είναι μεγάλη παράσταση νίκης για τον Σπύρο Κυριάκη! Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι  υπάρχει ακόμα  η αντίληψη ότι στην κάλπη την 7η Ιουλίου θα είναι ντέρμπι ανάμεσα στον Στέργιο Γιαννάκη και τον Σπύρο Κυριάκη.   Ο  Σπύρος Κυριάκη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook δεν μπόρεσε να κρύψει την μεγάλη ικανοποίησή του, τονίζοντας :

Από το Κανάλι στείλαμε το πιο δυνατό μας μήνυμα!Ένα ισχυρό μήνυμα αλλαγής! Η Ελλάδα αλλάζει! Η Πρεβεζα Αλλάζει!
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση και για το χρόνο που αφιερώσατε για να τιμήσετε εμένα και τη Νέα Δημοκρατία!Αγωνιστες του κόμματος,απλοί ψηφοφόροι της Ν.Δ. αλλά και πολίτες που ανήκαν μέχρι χθες σε άλλους πολιτικούς χώρους έδωσαν χθες ένα βροντερό παρόν!Τα λόγια είναι πολύ λιγα για να περιγράψω την συγκίνηση μου.Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά και σας καλώ σε μια εβδομάδα από σήμερα να δώσετε ένα εξίσου βροντερό παρόν στην κάλπη!Να γεμίσουμε την Πρεβεζα με γαλάζια ψηφοδελτια,να βοηθήσουμε το Νομό μας να αλλάξει επιτέλους σελίδα.Μαζι θα τα καταφέρουμε!
Η Ελλάδα Αλλάζει!
Η Πρέβεζα Αλλάζει!
#metonkyriako #metonkyriaki

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα