Πέμπτη, 25/04/2024 | 12:19

Ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευή 5/7 η προεκλογική δραστηριότητα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας

715 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/07/2019, 10:03 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σήμερα Παρασκευή 5/7 ολοκληρώνεται η προεκλογική δραστηριότητα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας με εξόρμηση στις γειτονιές της Πρέβεζας. 

Από τη Τρίτη 2/7 μέχρι τη Πέμπτη 4/7 κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελούμενα από υποψήφιους βουλευτές και μέλη της τοπικής επιτροπής περιόδευσαν στη Φιλιππιάδα (χώροι δουλειάς και αγορά), σε χώρους δουλειάς στο Λούρο και στο Καναλάκι, σε Βουβοπόταμο, Νάρκισσο, Αχερουσία, Καστρί, Σταυροχώρι, Χόχλα, Βαλανιδοράχη, Τσουκνίδα , Μεσοπόταμο, Σαμψούντα, Σινώπη, Αρχάγγελο, Χειμαδιό, Ριζά ,Καστροσυκιά, Καμαρίνα, Κρυοπηγή, σε χώρους δουλειάς του Θεσπρωτικού και την Πέτρα, στη ΔΟΥ και το νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α προβάλλανε το αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα πάλης, την επαναστατική κατεύθυνση και την μετωπική λογική συσπείρωσης δυνάμεων σε ανεξαρτησία από την αστική πολιτική και τις ρεφορμιστικές δυνάμεις. Τόνισαν ότι η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτελεί το πιο γόνιμο πεδίο για να φυτρώσει ξανά η δυνατότητα ανασυγκρότησης της ανατρεπτικής Αριστεράς. Γι’ αυτό καλέσανε  θαρρετά και απαιτητικά σε ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Απεύθυναν κάλεσμα  στις αγωνίστριες και στους αγωνιστές που θέλουν μια περήφανη ανυπότακτη Αριστερά που δεν θα προσκυνά ΕΕ, κεφάλαιο και κυβερνητικές καρέκλες, που θέλουν να συμβάλλουν σε ένα σχέδιο για έναν ισχυρό πόλο της αντικαπιταλιστικής, διεθνιστικής και επαναστατικής Αριστεράς και εμπνέονται από την ανάγκη να δοθεί σύγχρονη κομμουνιστική στρατηγική απάντηση στον καπιταλισμό της εποχής μας, να στηρίξουν αποφασιστικά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο τελευταίο της δελτίο τύπου αναφέρει

Δεν υποτασσόμαστε σε λογικές «χαμένης ψήφου», όπως αρνούμαστε τη «χαμένη ζωή» που μας επιβάλλουν. Χαμένη είναι η ψήφος σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα δορυφόρους τους. Είναι ψήφος επιδοκιμασίας για ακόμη χειρότερες μέρες για το λαό και τη νεολαία. Η ψήφος στην Αριστερά της Ανατροπής, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι η πιο κερδισμένη για τους νικηφόρους αγώνες της «επόμενης μέρας». Για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβερνήσεων, ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΑΤΟ, κεφαλαίου.

 

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

τοπική επιτροπή Πρέβεζας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα