Δευτέρα, 08/03/2021 | 12:24

Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου

512 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/07/2019, 4:24 μμ | 0 σχόλια

 

 

Οι Εκδόσεις Πηγή και η ποιήτρια Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου σάς προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής της συλλογής «Αντιθέσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 19:30 στο Ναυτικό Μουσείο Πρέβεζας.
Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι: κα Ελευθερία Αγγέλη, Εντεταλμένη σύμβουλος δήμου Πρέβεζας για θέματα πολιτισμού και Φιλόλογος, κ. Βασίλης Γιάπρος, Δικηγόρος και ο κ. Θωμάς Ιωάννου, Ιατρός και Ποιητής. Τη συζήτηση συντονίζει η κα Αθηνά Παππά, Δημοσιογράφος.
Στην μουσική ο Κώστας Αντύπας. Συμμετέχει με απαγγελία ο κ. Κοσμάς Κοψάρης, Διδάκτωρ Φιλολογίας.

Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου γεννήθηκε το 1992 στην Πρέβεζα όπου διαμένει μέχρι σήμερα. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νέα ελληνική Φιλολογία. Το 2016 άνοιξε Φιλολογικό Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, διδάσκοντας όλα τα φιλολογικά μαθήματα, καθώς και καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα όπως αρχαία ελληνικά σε παιδιά από 4 ετών και ελληνικά ως ξένη γλώσσα. Παραδίδει μαθήματα δημιουργικής γραφής σε μαθητές 6 έως 18 ετών, με δεκάδες διακρίσεις σε Πανελλήνιους Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς. Αρθρογραφεί από τα 16 σε εφημερίδες – τοπικής και μη- εμβέλειας, blogs, λογοτεχνικά περιοδικά. Ασχολείται με το ραδιόφωνο από την ίδια ηλικία και από το 2014 βρίσκεται στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας με την λογοτεχνική εκπομπή «Αντιθέσεις». Είναι ενεργός πολίτης της πόλης και συνδράμει εθελοντικά στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου. Με την συγγραφή ασχολείται από τα μαθητικά χρόνια, ποιήματά της καθώς και πεζά, έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικές ιστοσελίδες και έχουν συμπεριληφθεί σε ομαδικές ποιητικές εκδόσεις.

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ https://www.pigi.gr/?product=antitheseis

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα