Τρίτη, 19/03/2024 | 12:49

Τα Αθηναϊκά Sites για την υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο Πρέβεζας

893 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/06/2019, 2:41 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με ιδιαίτερη δυναμική η υποψηφιότητα του Σπύρου Κυριάκη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Πρέβεζας

Με την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων της Ν.Δ. σε όλη την ελληνική επικράτεια, ξεκαθαρίζει η εικόνα και στον νομό Πρέβεζας με τον Σπύρο Κυριάκη να διεκδικεί με αξιώσεις την έδρα της Νέας Δημοκρατίας.

Επιχειρηματίας του τουριστικού κλάδου, ιδιοκτήτης του μοναδικού πεντάστερου ξενοδοχείου στο Νομό Πρέβεζας, με καταγωγή από την Πάργα και σπουδές Μηχανικού Υπολογιστών στο Liverpool της Αγγλίας, επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του αφού πρώτα εργάστηκε για εταιρείες όπως η Vauxhall, η Royal Mail, η Sky UK κ.α αλλά και εταιρείες του  ναυτιλιακού κλάδου.

Είναι εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. στην Τράπεζα Ηπείρου ενώ υπήρξε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Στις προσεχείς εκλογές η υποψηφιότητά του προέκυψε ως προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διεκδίκηση της βουλευτικής έδρας στο Νομό Πρέβεζας. Υποψηφιότητα που φέρνει μαζί της την ανανέωση που δεσμεύθηκε να φέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απόλυτα φιλελεύθερος, με καθαρό δημόσιο λόγο, χωρίς εξαρτήσεις αποτελεί υποψηφιότητα νίκης της γενιάς των σαραντάρηδων που διεκδικεί την ψήφο των συμπολιτών του και ένας από τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη που και ο ίδιος γνωρίζει ότι θα κρατήσει αλώβητο και συσπειρωμένο το σώμα της Ν.Δ. στον Νομό Πρέβεζας αλλά θα προσελκύσει και νέους ψηφοφόρους διευρύνοντας το βεληνεκές της Ν.Δ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στην πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Γιάννενα σε μια στιγμή ανάπαυλας οι δυο τους πόζαραν με μια selfie φωτογραφία με πολιτικό μήνυμα νίκης.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: kalpi19.gr

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα