Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:34

Ο Κώστας Καραμανλής και μια σειρά από επισκέψεις στο πρόγραμμα του Σπύρου Κυριάκη

814 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/06/2019, 10:09 πμ | 0 σχόλια

 

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης ήταν στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη (από υποψήφιους βουλευτές του Ν. Πρέβεζας αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και η Σέβη Κονταξή) συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, παραβρέθηκε στο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Μελετίου, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της Π.Ε. Πρέβεζας και τον Γιάννη Αυγέρη, ενώ με την επιστροφή του από την Αθήνα επισκέφθηκε τις περιοχές Κλεισούρα, Παναγιά και Κερασώνα του Δήμου Ζηρού. Ο ίδιος σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ως εξής :

Στην τελική ευθεία των εκλογών!
Στην Αθήνα βρεθήκαμε για λίγες ώρες σήμερα το μεσημέρι για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον πρόεδρό μας Κυριακο Μητσοτακη.Εκει είχα την τιμή να συναντηθώ και με τον πρωην πρωθυπουργό κ.Κωνσταντίνο Καραμανλή.Ηταν μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση καθως ανήκω στην γενιά που οραματίστηκε από αυτον και επι θητείας του υπηρέτησα τη Ν.Δ. ως μελος της τοπικής Πάργας αλλά και ως μέλος της ΝΟ.ΔΕ. ΝΔ Πρέβεζας.
Νωρίς το πρωί, πριν την αναχώρησή μας για την Αθήνα, παρευρεθήκαμε στο μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ.Μελετίου το οποίο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τη Διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της Π. Ε Πρέβεζας όπου είχαμε μια σύντομη αλλά εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενη τομεα.Με την επιστροφή μας από την Αθήνα αργά το απόγευμα συναντήσαμε φίλους στην Κλεισούρα, την Παναγιά και τον Κερασώνα του Δήμου Ζηρου.Για το τέλος αφήσαμε το ιστορικό Ανωγειο.Χωματα βαμμένα με αίμα, άνθρωποι λεβέντες που αντιστέκονται και κρατάν ψηλά την γαλανόλευκη σημαία!
Η Ελλάδα Αλλάζει!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα