Τρίτη, 19/03/2024 | 04:19

Μήνυμα Κώστα Κωνή, υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής

984 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/06/2019, 9:25 πμ | 0 σχόλια

 

      Μήνυμα Κώστα Κωνή, υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας με το Κίνημα Αλλαγής.
                             Για μια Ελλάδα, ”που δεν βολεύεται με λιγότερο ουρανό”. Γιατί η ζωή είναι Κίνημα. Ένα Κίνημα Αλλαγής.

Φίλες και φίλοι, Πρεβεζάνες και Πρεβεζάνοι.

Με ομόφωνη πρόταση της Νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πρέβεζας και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, η επιτροπή ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής, με την ομόφωνη έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα μου ως βουλευτή στην Περιφέρεια Πρεβέζας, στις εκλογές της 7 Ιουλίου 2019.

Τους ευχαριστώ όλους για την τιμή που μου έκαναν και υπόσχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω πάντα θιασώτης στην βασική αρχή ότι η μετοχή στα κοινά δεν είναι μονό δικαίωμα αλλά και υποχρέωση κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Με βάση αυτήν την παραδοχή αποδέχτηκα την ανακήρυξη μου ως υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, αποφασισμένος να δώσω σκληρό αγώνα για τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκα μέχρι τώρα.

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες μου.

Το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που οφείλουμε να υπηρετούμε πιστά συμπυκνώνεται στη φράση: «Πρόβλημα που δεν αναγνωρίζεται δεν λύνεται».

Στο εθνικό επίπεδο το πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα είναι οι ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ που διατρέχουν οριζοντίως και καθέτως τον δημόσιο βίο και αποτελούν τις τρύπες υφαρπαγής του εθνικού μας πλούτου προς τις βαθιές τσέπες μικρών και μεγάλων συμφερόντων. Ενός πλούτου που παράγεται με αγώνα, δυσκολίες και τεράστια εμπόδια και στερήσεις. Αν δεν συμφωνήσουμε σε αυτό ως βασική αιτία που οδηγηθήκαμε στη χρεωκοπία θα συνεχίζουμε να διαιωνίζουμε τα αδιέξοδα μας, ανακυκλώνοντας την κρίση.

Έχουμε χρέος όμως να αντιδράσουμε σε αυτή την παρακμή, να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ σε οπισθοδρομικές πρακτικές που μας κρατούν για χρόνια σε υστέρηση.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για ολιγωρίες.

Η Ν.Δ και ο Σύριζα οι δυο πρώην «αντιμνημονιακοί αγωνιστές» του αγανακτισμένων πλατειών του 2011, που εμφανίστηκαν ως απελευθερωτές του λαου μας με Ζάππειες αερολογίες και θαυματουργά προγράμματα της Θεσσαλονίκης και κατάργηση μνημονίων, απέδειξαν στην πράξη ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτε άλλο παρά προφάσεις εν αμαρτίαις για την υφαρπαγή απλώς της εξουσίας.

Ήρθε όμως η ώρα της μεγάλης αντίδρασης του λαού μας στην τεράστια σήψη και παρακμή που βιώνει ο τόπος μέσα στον παραλογισμό και την υποκρισία.

Ο δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος δεν έχει καμία σχέση με ύβρεις, τεχνητές διαιρέσεις και διχασμούς. Το όπλο του είναι η σταθερή βούληση του να βοηθήσει την χώρα εμπράκτως, γιαυτό κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά με το Κίνημα Αλλαγής που ανοίγει διάπλατα την αγκαλιά του σε όλους εκείνους που βαρέθηκαν τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ και επιθυμούν κάτι πιο ουσιαστικό.

Το Κίνημα Αλλαγής είναι η μεγάλη ευκαιρία δημοκρατικά και αποφασιστικά να δηλώσουμε παρόντες στην ειρηνική μάχη για το μέλλον της χώρας και την προκοπή του τόπου.

Όλοι όσοι αγωνιούν, ασφυκτιούν και αισθάνονται την ανάγκη να υπάρξει αλλαγή στον τόπο μας, έχουν ένα δρόμο.

Τη μαζική συμμετοχή και στήριξη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ του οποίου πρωταρχικός στόχος είναι η μετάβαση από το σημερινό συγκεντρωτικό και αναποτελεσματικό Κράτος σε ένα νέο σύγχρονο σύστημα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με το Κεντρικό Κράτος σε στρατηγικό και επιτελικό ρόλο και με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων στις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Η αποτελεσματικότητα κάθε δημόσιας πολιτικής προϋποθέτει στον πυρήνα των στόχων της, την επίτευξη μιας δημοκρατικής, κοινωνικά δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλους.

Είναι η ώρα λοιπόν της κορυφαίας σύγκρουσης με την Δεξιά και Αριστερή συντήρηση, είναι ώρα να στείλουμε ένα μαζικό και ισχυρό πολιτικό μήνυμα προκειμένου να ανατρέψουμε την μιζέρια και καθήλωση που εδραιώθηκαν πάνω στο ψέμα και την υποκρισία.

Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα.

Κώστας Κωνής

Υποψήφιος βουλευτής Πρέβεζας του Κινήματος Αλλαγής.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα