Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:38

Και ο Τάσος Μπάλκος (εγγονός του αείμνηστου υπουργού) στην περιοδεία του Σπύρου Κυριάκη

1987 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/06/2019, 12:09 μμ | 0 σχόλια

 

Συνεχίζονται δυναμικά οι συναντήσεις του υποψήφιου βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Σπύρου Κυριάκη με πολίτες του νομού Πρέβεζας. Σταθμός των επισκέψεων ήταν αυτή τη φορά, η Ρωμιά, ο Άγιος Γεώργιος, το Τσαγκαρόπουλο, καταστηματάρχες της Πρέβεζας, ενώ στην περιοδεία του κ. Κυριάκη, ήταν και ο εγγονός του αείμνηστου υπουργού, Τάσος Μπάλκος. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου :  “Δυναμώνουμε την προσπάθεια για αλλαγή! Στην παρέα μας από εχτές ο καλός φίλος Τάσος Μπάλκος, εγγονός του αείμνηστου Πρεβεζάνου Υπουργού Δημοσίας Τάξης Αναστάσιου Μπάλκου.


Είχαμε την χαρά να κινηθούμε στο νομό, με πρώτο σταθμό τα καταστήματα της Πρέβεζας όπου συνομίλησα με ανθρώπους της αγοράς που βιώνουν μια άνευ προηγούμενου κρίση και έχουν εναποθέσει και την τελευταία τους ελπίδα στην 7η Ιουλίου.

Το απόγευμα επισκεφθήκαμε το ορεινό Τσαγκαρόπουλο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στη Ρωμιά και από εκεί στον Άγιο Γεώργιο,χωριά του Δήμου Ζηρού.Επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συνομιλήσαμε για τα θέματα της περιοχής.Ηταν συγκινητική η υποδοχή τους αλλά και η χαρά τους που γνώρισαν τον Τάσο, ο οποίος κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία για όλους εμάς στον νομό Πρεβέζης .Είναι από τις στιγμές της προεκλογικής πορείας που πραγματικά θέλεις να γραφτούν στην μνήμη σου αλλά και από τις στιγμές εκείνες που θέλεις να μοιραστείς και τις χρωστάς στους αγωνιστές της παράταξης!
Η Ελλάδα Αλλάζει!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα