Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:13

Η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών για τη παρουσίαση των θέσεών της

1039 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2019, 6:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου της, η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ξεκίνησε το πρόγραμμα περιοδειών για τη παρουσίαση των θέσεών της και τη προσπάθεια εκλογικής ισχυροποίησης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Το Σαββάτο 22/6 , τη Κυριακή 23/6 και τη Δευτέρα 24/6 κλιμάκια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Πρέβεζας Νάνο Βαγγέλη περιόδευσαν στα καταστήματα της Λεωφόρου Ειρήνης, στη κεντρική αγορά της Πρέβεζας , στη παραλία της πόλης, σε χώρους δουλειάς της Πρέβεζας , στο Ριζοβούνι στις Παπαδάτες και το Νικολίτσι της δημοτικής ενότητας Θεσπρωτικού.  Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις τοποθετήσεις τους τόνισαν:

«Η εκλογική ήττα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στις τριπλές εκλογές στις 26 Μάη είναι αποτέλεσμα της ασφυκτικής για πλατιά λαϊκά στρώματα μνημονιακής πολιτικής που συνεχίστηκε για τέσσερα χρόνια άλλα και του διασυρμού της Αριστεράς, αφού νομιμοποίησε το μνημονιακό «μονόδρομο», ενώ παράλληλα καθήλωσε το εργατικό και λαϊκό κίνημα.

Μπροστά στην ακραία νεοφιλελεύθερη, εθνικιστική ΝΔ του Μητσοτάκη και το πλατύ φάσμα από δεξιά, ακροδεξιά και μνημονιακά πολιτικά δεκανίκια, απαιτούνται τολμηρές πρωτοβουλίες και καθαρές απαντήσεις από τις δυνάμεις του εργατικού κινήματος και της μαχόμενης αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Η κλιμάκωση της επίθεσης στα δικαιώματα και τις ελευθερίες που ετοιμάζει το σύστημα, με πρώτο ρόλο τώρα στη ΝΔ πάνω στο έδαφος της πολιτικής που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να απαντηθεί.

Απάντηση στη ΝΔ δεν μπορεί να είναι η χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ που του έστρωσε το έδαφος. Κάθε ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερα χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2015, θα είναι συγχωροχάρτι για την ωμή περιφρόνηση του «όχι» του λαού, την πιστή εφαρμογή του μνημονίου, αλλά και τον αφοπλισμό του λαϊκού κινήματος.

 

Όχι στο νέο δίπολο του ευρωμνημονίου λιτότητας των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στα νέα εκβιαστικά διλήμματα.. Στις  7 Ιούλη με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

  • για την  αντικαπιταλιστική αριστερά της επόμενης μέρας
  • για τη σύγκρουση με τη  πολιτική των κυβερνήσεων , της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του κεφαλαίου
  • για να ανοίξει ο δρόμος επιβολής των αναγκών και των δικαιωμάτων μας

 

το γραφείο τύπου

της τοπικής επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα