Κυριακή, 14/04/2024 | 19:13

Συνεχίζει δυναμικά τις συναντήσεις του με τους πολίτες του νομού ο Σπύρος Κυριάκης

894 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 25/06/2019, 3:40 μμ | 0 σχόλια

 

 

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με τους πολίτες του νομού Πρέβεζας δυναμικά  ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης. Ο κ. Κυριάκης συναντήθηκε ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας, βρέθηκε στο Καναλάκι, στην Πάργα, στο Σκιαδά, τη Ρευματιά, τη Βρυσούλα και το Κοτσανόπουλο, τα μηνύματα νίκης φτάνουν από κάθε γωνιά του νομού Πρέβεζας για τον σπύρο Κυριάκη και τη ΝΔ.

Ο ίδιος σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook :

Με τους ανθρώπους των σωμάτων ασφαλείας συναντήθηκα χθες κάνοντας διαδοχικές επισκέψεις νωρις το πρωί στην αστυνομια,στο λιμενικό και στην πυροσβεστική. Υπηρεσίες που στελεχώνονται απο ανθρώπους που υπηρετούν το καθήκον τους με πενιχρά μέσα αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ειδικά στο νομό μας είμαστε πολύ περήφανοι γι αυτους καθώς η Πρέβεζα αποτελεί όμολογουμένως μια από τις ασφαλέστερες επαρχιακες πόλεις.
Στη συνέχεια βρεθήκαμε στο Καναλάκι και επισκεφθήκαμε την αγορά όπου συνάντησα πολλούς καλούς φίλους και συνομιλησα μαζί τους μέχρι αργά το μεσημέρι.Λίγο πριν ειχα επισκεφθεί το κέντρο υγείας Καναλακιου που όπως και της Πάργας αλλά και της Φιλιππιαδας αντιμετωπίζει τεραστια προβλήματα στελέχωσης.Για μένα η υγεία των συμπολιτων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα και υπόσχομαι πως θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο να λυθεί το πρόβλημα άπαξ δια παντός!
Λίγο πριν την αποχώρηση μας από το Καναλακι, είχα την χαρά να επισκεφτώ στο γραφείο του τον δήμαρχο Πάργας Αντώνη Ναστα. Τις απογευματινές ώρες φτάσαμε στο Κοτσανόπουλο,την Ρευματιά,τη Βρυσούλα και το Σκιαδά με τελικό προορισμό αργά το απόγευμα τον Ωρωπό, το μεγαλύτερο πληθυσμιακά χωριό του νομού. Άνθρωποι που παρέμειναν στον τόπο τους γεμάτοι ζωή και όρεξη για δημιουργία.Άνθρωποι που μας αυξάνουν την ευθύνη!Προχωραμε μαζί!
Η Ελλάδα Αλλάζει!
#metonkyriako #metonkyriaki

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα