Κυριακή, 14/04/2024 | 13:19

Συγκινησιακή φόρτιση και περιοδεία για τον Σπύρο Κυριάκη-“Μας στηρίζετε και προχωράμε σταθερά μαζί”, το μήνυμά του!

778 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/06/2019, 12:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν αυτή η Κυριακή της 23ης του Ιούνη για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στο νομό Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη. Το πρωί της Κυριακής ήταν το μνημόσυνο τριών χρόνων από τον θάνατον του αγαπημένου του Πατέρα, τον οποίον υπεργαπούσε,

το απόγευμα της ίδιας μέρας  αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν το γεγονός ότι  η σύζυγός του και ο γιός του τον ακολούθησαν στην περιοδεία στα χωριά του Φαναρίου και της Πάργας. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου :  “Παύση του προεκλογικού αγώνα το πρωί της Κυριακής για να βρεθώ με την οικογένεια στο μνημόσυνο των τριών χρόνων από το θάνατο του πατέρα μου. Εκείνον που μου έμαθε να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύω, να εκτιμώ την αξία των συνανθρώπων μου και να προσπαθώ να προσφέρω. Εναν πραγματικό ήρωα! Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που στα 28 του αψηφώντας τους κινδύνους και γνωρίζοντας τις συνέπειες των πράξεων του,πιστός στις αξίες του και στα ιδανικά του, στις 23/5/73 επιβιβάζεται στο αντιτορπιλικο Βέλος, μετέχοντας στο κίνημα του ναυτικού, σε μια προσπάθεια να αποκαταστησει την Δημοκρατία στην χώρα του. Του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα. Το “ταξίδι” αυτό της πολιτικής το ξεκινήσαμε μαζί αλλά δυστυχώς θα το τελειώσω μόνος μου. Να αγαπατε τους γονείς σας και να τους το δείχνετε γιατί κάποια μέρα απλά δεν θα είναι πια μαζί σας.

Το απόγευμα στα χωριά του Φαναρίου του Δήμου Πάργας. Στην Κορώνη,στο Κορωνόπουλο,στο Θέμελο και στην Κυψέλη.Νωρίτερα παρευρεθήκαμε στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Μεσοπόταμο.Ευχαριστη έκπληξη η παρουσία της συζύγου μου και του οκτάχρονου γιου μου που μας ακολουθησαν στην περιοδεία. Ακριβώς 15 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές μας στηρίζετε και προχωράμε σταθερά μαζί!
Η Ελλάδα Αλλάζει!
#metonkyriako #metonkyriaki

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα