Τρίτη, 28/05/2024 | 16:07

Σε ΒΙ.ΠΕ. FOPPEN, Νικόπολη, Αρχάγγελο, Σινώπη, Σαμψούντα, ο Σπύρος Κυριάκης

1064 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 21/06/2019, 11:24 πμ | 0 σχόλια

 

 

Συνεχίζει τις επαφές του με τους πολίτες του νομού Πρέβεζας ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης. Σταθμοί των επισκέψεών του αυτή τη φορά ήταν η εταιρεία FOPPEN, η ΒΙ.ΠΕ.  Η Νικόπολη, η Σινώπη, η Σαμψούντα, ο Αρχάγγελος σχολιάζοντας τις επισκέψεις αυτές ο Σπύρος Κυριάκης σημείωσε :

 

“Συνεχίζοντας και εντείνοντας τις επαφές μας στο Νομό,το πρωί βρεθήκαμε στη Foppen,τη μεγαλύτερη εταιρεία που εδρεύει στο νομό μας και που δραστηριοποιείται στην τυποποίηση σολομού,χελιού και πέστροφας.Ειδαμε το μεγεθος και τη δυναμική της εταιρειας και αντιληφθήκαμε το οικονομικό αποτύπωμα που θα είχε στην πόλη η ύπαρξη κι άλλων τέτοιων εταιρειών.Στη συνέχεια βρεθήκαμε στη ΒΙ.ΠΕ και συναντήσαμε τον επιχειρηματία κ. Θωμά Μποτίνα ο οποίος μας μίλησε για τα πρόβλημα της ΒΙ.ΠΕ. με σημαντικότερο την έλλειψη σύνδεσης με το αποχετευτικό αλλά και την στέγαση του καταυλισμού.
Λίγο πριν το μεσημέρι επισκέφθηκαμε την αγορά της Πρεβεζας και συνομίλησαμε με τους καταστηματαρχες
Τις απογευματινές ώρες επισκεφτήκαμε τη Σμυρτούλα και συνεχίσαμε στον Αρχάγγελο,στη Σινωπη και τη Σαμψούντα του Δήμου Πρεβεζας. Στον Αρχάγγελο ενημερωθήκαμε μεταξύ άλλων και για τα προβλήματα των αυτοκινητιστών και στη Σαμψούντα για τις ανάγκες του ΤΟΕΒ.Η συναναστροφή με αγωνιστές του κόμματος αλλά και με ανθρώπους που τώρα πρώτη φορά συντάσσονται με τη Ν.Δ αφηνοντας πισω το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ,μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Επιθυμία τους… η επιστροφή της χωρας στην κανονικότητα.Επιθυμια μας…να μας δώσουν την καθαρή εντολή να το πράξουμε!
Η Ελλάδα Αλλάζει!”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα