Παρασκευή, 19/04/2024 | 17:13

Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 26ης ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ 2ης ΜΑΙΟΥ

884 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/06/2019, 10:23 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η  ΝΟΔΕ  ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί  τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας  οι οποίοι την 26η  Μαΐου , με  την ψήφο τους  , τίμησαν την ΝΔ  και κάνανε το πρώτο  σημαντικό βήμα για την  μεγάλη πολιτική αλλαγή στον   τόπο μας , αλλά , σεβόμαστε και  όλους εκείνους που είχαν διαφορετική  επιλογή . Επιβεβαιώθηκε , η αξία και η δύναμη   της Δημοκρατίας , στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα . Η  Νέα Δημοκρατία αποτελεί πλέον την πρώτη και πολύ ενισχυμένη  πολιτική δύναμη της χώρας . Οι πολίτες , δεν ενέκυψαν στο ψευτοδίλημμα  του απερχόμενου Πρωθυπουργού , που ζήτησε την μετατροπή της εκλογής της  Ευρωβουλής , σε ψήφο εμπιστοσύνης και ψήφο επιδοκιμασίας των εικονικών μέτρων  της Κυβέρνησης του . Το αντίθετο , επιδοκίμασαν την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.  Την πολιτική που εγγυάται την πραγματική ανάπτυξη , την μείωση φόρων , την ασφάλεια  στην καθημερινότητα , την προσέλκυση νέων επενδύσεων και την επιστροφή της χώρας στην  κανονικότητα . Ο  Νομός  Πρέβεζας ,  στις  φετινές  Ευρωεκλογές , κατέγραψε το  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ  ΝΔ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ  , καταλαμβάνοντας   την πρώτη Θέση σε  επίπεδο Νομών , με ποσοστό  36.45%  και  επίσης την  πρώτη Θέση πάλι , στη  μεταβολή του ποσοστού της  ΝΔ από τις Ευρωεκλογές του  2014 και των τεσσάρων νομών της  Ηπείρου , με επιπλέον ποσοστό 9.06% , αγγίζοντας  μόλις το ποσοστό της διαφοράς που κατέλαβε στην επικράτεια   η ΝΔ έναντι του Σύριζα . Ένα αποτέλεσμα , που μας επιφορτίζει με  ακόμη περισσότερη ευθύνη και μας δίνει δύναμη για την συνέχεια .

ΓΙΑ  ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ

Η  ΝΟΔΕ  ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί  τους πολίτες του Νομού Πρέβεζας  οι οποίοι την 26η  Μαΐου , με  την ψήφο τους  , στήριξαν την επιλογή  της Νέας Δημοκρατίας και  με την εμπιστοσύνη τους τιμήσανε  για μία ακόμη φορά , το έργο του Άξιου  Περιφερειάρχη μας , κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη , των  ικανότατων συνεργατών του και των Περιφερειακών του  Συμβούλων . Επιβραβεύτηκε για μία ακόμη φορά , η μεθοδικότητα ,  η εργατικότητα και η αποδοτικότητα όλων αυτών των χρόνων . Επίσης ,  από του βήματος αυτού , η ΝΟΔΕ συγχαίρει και δημοσίως , τον Άξιο και Ικανό  Περιφερειάρχη μας , καθώς και όλους τους νεοεκλεγμένους και επανεκλεγμένους Περιφερειακούς  Συμβούλους της << Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου >> . Ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε.  Πρέβεζας , κ. Στράτο Ιωάννου , τους συμβούλους της Π.Ε. Ενότητας , κ. Χρήστο Γούση , κ. Μιχάλη Σπυρέλη , κ. Χρήστο Ματσίρα  και κ. Αχιλλέα Γκούμα . Συγχαίρουμε επίσης και όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Νομού Πρέβεζας ,  που απαρτήσανε το ψηφοδέλτιο Νίκης και συμβάλανε ο καθένας και η καθεμία ξεχωριστά και καταλυτικά , στο εκλογικό αποτέλεσμα . Η  Ήπειρος αξίζει…αξίζει να πάει ακόμη πιο Ψηλά ! Καλή δύναμη και καλή συνέχεια !

ΓΙΑ  ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Η  ΝΟΔΕ  ΝΔ Πρέβεζας , ευχαριστεί  τους Δημότες του Δήμου Πρέβεζας  οι οποίοι την 26η  Μαΐου , με  την ψήφο τους  , στήριξαν τα ψηφοδέλτια  στο Δήμο Πρέβεζας , που είχαν  αναφορά την ΝΔ , δηλαδή του νεοεκλεγέντα  Δημάρχου , Κου Νίκου Γεωργάκου και του Συνδυασμού  του << Δήμος της Καρδιάς μας >> και του Κου Γιώργου  Νίτσα και του Συνδυασμού του << Ανάπτυξη Τώρα >> . Επίσης  ευχαριστεί όλους τους Δημότες που την 2η Ιουνίου , εμπιστευθήκανε  το ψηφοδέλτιο Νίκης του << Δήμου  της Καρδιάς μας >> και εκλέξανε νέο  Δήμαρχο της Πόλης , τον Νίκο Γεωργάκο .  Δημότες , που ενώ στηρίξανε ο καθένας τον  συνδυασμό της επιλογής του την πρώτη Κυριακή  , την δεύτερη Κυριακή , επιλέξανε και φέρανε πρώτο  στην εκλογική αναμέτρηση , τον Νίκο Γεωργάκο . Ιδιαίτερα  εκείνους που στήριξαν την 26η  Μαίου  , τους συνδυασμούς  των κ.κ. Γιώργου Νίτσα  και Ευάγγελου Ροπόκη . Επίσης ,  από του βήματος αυτού , συγχαίρει  και δημοσίως τον νέο Δήμαρχο της Πόλης  της Πρέβεζας καθώς επίσης τους νεοεκλεγμένους   Δημοτικούς Συμβούλους , κ.κ. Δημήτρη Καραμανίδη , Γρηγόριο  Κουμπή , Ιωάννη Δαρδαμάνη , Λεωνίδα Αργυρό , Κώστα Ακρίβη , Αθηνά  Κωνσταντάκη , Γεώργιο Σαρηγιάνογλου , Νικόλαο Παγγέ και τους νεοεκλεγμένους Προέδρους  των Τοπικών Συμβουλίων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο Νίκης του Δήμου Πρέβεζας . Εύχεται  σε όλους καλή δύναμη και καλή θητεία !

                                                          *****

Πολίτες  του Νομού  Πρέβεζας

Εισερχόμαστε  σιγά – σιγά στην  προεκλογική περίοδο  , έχοντας εμπιστοσύνη  στις δυνατότητές μας . Χωρίς  πανηγυρισμούς και αλαζονείες και  σεβόμενοι όσους από εσάς δεν μας ψηφίσατε .        Ο χάρτης της Ελλάδας , βάφτηκε δύο φορές γαλάζιος . Μόνο  που το γαλάζιο , δεν είναι το χρώμα της Παράταξης , αλλά  το χρώμα της Πατρίδας μας . Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ,  για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας στις Εθνικές Εκλογές .                                                                    

Όλοι  εμείς στη  Νέα Δημοκρατία , με  μπροστάρη τον Άξιο Πρόεδρο  μας , Κυριάκο Μητσοτάκη , αγωνιζόμαστε για  να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε  την πατρίδα μας σε μια νέα , πιο αισιόδοξη εποχή .

Για  την                                                                                                                           ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Νικόλαος  Γεωργ. Τζίμας                                                                                                            Πρόεδρος

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα