Πέμπτη, 28/03/2024 | 16:39

Η Νικολέτα Κοτένογλου υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” και τον Γιώργο Νίτσα!

1031 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/05/2019, 3:17 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Ανάπτυξη Τώρα» ανακοινώνει την υποψηφιότητα της Νικολέτας Κοτένογλου.

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας με εξειδίκευση στην λειτουργία διεθνικών επιχειρήσεων. Η υποψηφιότητα της νέας Πρεβεζάνας με δεκαετή εργασιακή εμπειρία στην Ελβετία και συνεργάτιδα, αντιπρόσωπο Παγκόσμιων Επιχειρήσεων, έρχεται να προσθέσει στο δυναμικό του αξιόλογου ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ». Η κα Νικολέτα Κοτένογλου είναι παντρεμένη με τον Παντελή Κοτζαμουράτογλου και μητέρα δύο παιδιών. Επιστρέφοντας από την Ελβετία η κα Νικολέτα Κοτένογλου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Πρέβεζα.

«Όλα τα χρόνια των σπουδών μου και της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Ζυρίχη της Ελβετίας, είχα πάντα σαν στόχο να επιστρέψω στον τόπο που μεγάλωσα και θέλω να μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Επέστρεψα στον τόπο μου για το σκοπό αυτό και θέλω να συμβάλλω και εγώ ενεργά και με όλες μου τις δυνάμεις στην παραγωγική αξιοποίηση του πλούτου του δήμου μας, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναζητήσουν δουλειά στο εξωτερικό και τα παιδιά μου, όπως αναγκάστηκα να κάνω και εγώ από πολλή μικρή ηλικία. Συζήτησα με τον Γιώργο Νίτσα και τους συνεργάτες του και αμέσως αντιλήφθηκα την ποιότητα τους, το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής και επιστημονικής εμπειρίας των Υποψηφίων του Συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ». Με εντυπωσίασε, επίσης το επιστημονικό επίπεδο, η εμπειρία και οι δεξιότητες των υπόλοιπων συνεργατών του, που δεν είναι υποψήφιοι, αλλά έχουν αντιληφθεί την σημαντικότητα αυτής της προσπάθειας και συμβάλλουν και θα συνεχίσουν και μετά τις εκλογές να συμβάλλουν, ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών και να υλοποιηθεί ο στρατηγικός σχεδιασμός που έχουν εκπονήσει για τον δήμο μας.»

Ο κ Νίτσας ευχαρίστησε την Νικολέτα για τα καλά λόγια και την απόφασή της για την ενεργή συμμετοχή της ως δημοτική σύμβουλος στην ενότητα Ζαλόγγου  της ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε: Κάθε μέρα νέοι άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο μας πλαισιώνουν την Ανεξάρτητη δημοτικής μας παράταξη. Η Νικολέτα  έχει μεγάλη διάθεση να συμβάλει στην αναπτυξιακή προοπτική του δήμου μας. Ζητάμε από τους δημότες μας μια καθαρή νίκη την πρώτη Κυριακή.

ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα