Παρασκευή, 29/03/2024 | 15:44

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Εγκρίθηκε η υπαγωγή στα “ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ”

657 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 17/05/2019, 3:32 μμ | 0 σχόλια

 

 

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Επιμελητηρίου  Πρέβεζας αποτελεί η έγκριση υπαγωγής στα πλαίσια του έργου «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας, ΕΣΠΑ 2014-2020  της πρότασής του για τον Δήμο Πρέβεζας.

Μετά τη σημερινή δημοσίευση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο  Οικονομίας και Ανάπτυξης είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο ότι εγκρίθηκε η πρόταση, στα πλαίσια του έργου «ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητας, Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας, ΕΣΠΑ 2014-2020, στην οποία συμμετέχει το Επιμελητήριό μας με εταίρο τον Δήμο  ΠΡΈΒΕΖΑΣ με επιλέξιμη δημόσια δαπάνη: 1.762.880,00€.

Στο πλαίσιο της δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» επιδιώκεται η ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας που αναπτύσσεται σε εμπορικές περιοχές και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς τουριστικούς και πολιτιστικούς πόρους. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, οι Συνεργαζόμενοι Φορείς δεσμεύονται ότι θα υλοποιήσουν ένα σύνολο συνεκτικών και αλληλένδετων έργων που α) θα αναβαθμίσει τη λειτουργικότητα και αισθητική του δημόσιου χώρου και β) θα οργανώσει τον δημόσιο χώρο και την οικονομική δραστηριότητα με υιοθέτηση και χρήση εφαρμογών έξυπνης πόλης (smart city).

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Πρέβεζας για την συνεργασία  μας.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

 

Ιωάννης Μπούρης

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα