Τρίτη, 23/04/2024 | 09:11

Δήμος Πρέβεζας : Επίσκεψη του συνδυασμού “Δημοτική Ανατροπή” στην αστυνομική διεύθυνση

966 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/05/2019, 6:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2019 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Δημοτική Ανατροπή»  με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Βαγγέλη Ροπόκη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας.

Στην εποικοδομητική συνάντηση, παρέστησαν αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπως και εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Πρέβεζας. Συζητήθηκαν θέματα παραβατικότητας στην περιοχή μας, τα οποία αντιμετωπίζονται με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό από όλο το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος, το οποίο όμως αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις. Η ενίσχυση της πεζής αστυνόμευσης, η αριθμητική αύξηση της ομάδας Δίας και η επέκταση της επιχειρησιακής της δράσης, το κυκλοφοριακό και η εφαρμογή μέτρων πρόληψης και ασφάλειας ήταν μερικά από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στην παραγωγική συνάντηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Βαγγέλης Ροπόκης συνεχάρη τα στελέχη του Α.Τ. για το έργο που επιτελούν και τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση, ενώ τόνισε ότι «η δική μας δημοτική αρχή θα απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς, επισημαίνοντάς τους την ανάγκη άμεσης ενίσχυσής, με περισσότερο προσωπικό και σύγχρονα μέσα», προσθέτοντας:

«Η ασφάλεια των κατοίκων του Δήμου μας και η εμπέδωση του αντίστοιχου αισθήματος, αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της παράταξής μας και από την επομένη των εκλογών δεσμευόμαστε ότι, ως δημοτική αρχή, θα προβούμε σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση, πάντα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Τη μικροπολιτική την αφήνουμε σε άλλους.

Ταυτόχρονα, ο Βαγγέλης Ροπόκης έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη δημιουργία Μνημείο Πεσόντων καθώς αποτελεί μεγάλη επιθυμία του συνόλου της Αστυνομίας»

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα