Πέμπτη, 28/03/2024 | 21:28

Δήμος Πάργας : Έργο : «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Παιδικών Χαρών”

1032 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/05/2019, 1:49 μμ | 0 σχόλια

 

 

Υπογράφτηκε   μεταξύ του Δημάρχου Πάργας, κ. Αντώνη Νάστα και του  νόμιμου εκπρόσωπου της  ΚΗΠΩΝ ΟΔΟΣ Ε.Π.Ε. κ. Νικόλαου Σίνου ,    η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Πάργας και της συγκεκριμένης  αναδόχου – προμηθεύτριας εταιρείας για την υλοποίηση του έργου- προμήθειας  «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των Παιδικών Χαρών του Δήμου Πάργας», δαπάνης 212.000  ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ). Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας κ. Νίκος Σμπόνιας και ο Αντιδήμαρχος  της Δημοτικής Ενότητας Φαναρίου  κ. Βαγγέλης Γιάγιας.   Το έργο – προμήθεια  έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙΙΙ.

Αφορά στην αναβάθμιση παλιών   Παιδικών Χαρών, με σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να πιστοποιηθεί η λειτουργία τους, στις  οκτώ (8) Τοπικές Κοινότητες Αγιάς, Ανθούσας, Πάργας, Μεσοποτάμου, Τσουκνίδας, Κορώνης, Βουβοποτάμου και Κάτω Δεσποτικών.

Σε δήλωσή του ο  κ. Αντώνης Νάστας ανέφερε:

«Με τη σημερινή υπογραφή, δρομολογήθηκε  ένα ακόμη έργο που θα βελτιώσει την καθημερινή ζωή των πολιτών μας, σε οκτώ Τοπικές Κοινότητες. Σαν Δήμος, με συστηματική δουλειά,  έχουμε εξασφαλίσει την ένταξη σημαντικών έργων στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Μιλάμε με έργα και όχι με λόγια και προετοιμάζουμε το μέλλον. Ευχαριστώ  τους συνεργάτες μου που βοήθησαν να φθάσουμε στη σημερινή μέρα».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα