Παρασκευή, 29/03/2024 | 11:16

Δήμος Ζηρού : “Δήμος για τον Πολίτη” για την προσπάθεια εκπαιδευτικού, να κερδίσει ψήφους μαθητών

1040 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 18/05/2019, 3:18 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο συνδυασμός του Δήμου Ζηρού “Δήμος για τον Πολίτη” με υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού τον Δημήτρη Γιολδάση, η ανακοίνωση έχει ως εξής :

“Έκπληκτη η τοπική κοινωνία παρακολουθεί τις τελευταίες ώρες την προσπάθεια υποψηφίου δημοτικού συμβούλου που με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού προσπαθεί να κερδίσει τις ψήφους των μαθητών, των παιδιών δηλαδή που θα προσέλθουν για πρώτη φορά στις κάλπες.
Με ηλεκτρονικά μηνύματα που απηύθυνε στους μαθητές, τους ζητά να τον ψηφίσουν ή να τον βοηθήσουν στις εκλογές, υποσχόμενος καλύτερη βαθμολογία.
Πρόκειται για ένα μείζον ηθικό θέμα με πολιτικές, κοινωνικές και βέβαια ποινικές προεκτάσεις.
Η παράταξή μας καλεί τον απερχόμενο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Καλαντζή να τοποθετηθεί άμεσα και επίσημα για τις μεθόδους του υποψηφίου του.
Σε μια χρεωκοπημένη κοινωνία έχουμε όλοι υποχρέωση, έχει και ο ίδιος υποχρέωση να δώσει απαντήσεις στα παιδιά, στους νέους ψηφοφόρους που οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον.
Η σιωπή τον εκθέτει!
Ο συνδυασμός μας «Δήμος για τον Πολίτη» καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες. Διότι όχι μόνο προσβάλλουν την ύψιστη Δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, αλλά κυρίως γιατί χρησιμοποιούν την νεολαία για ιδιοτελείς προσωπικούς σκοπούς.
Ο συνδυασμός μας που έχει ως σημαία την διαφάνεια και την αλήθεια περιμένει ΑΜΕΣΑ την επέμβαση των αρμοδίων αρχών για την αποκάλυψη της αλήθειας, και βέβαια θα είμαστε πάντα κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν ή ποιον υποστηρίζουν.
Περιμένουμε κι από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Χειρότερο από μία οικονομικά πτωχευμένη κοινωνία, είναι η ηθική πτώχευση. Ας αποδείξουν στους πολίτες ότι δεν έφτασαν σ’ αυτό το σημείο για χάριν της εξουσίας”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα