Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:53

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Βασίλη Οικονόμου και Γιώργου Νίτσα

1062 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/04/2019, 7:02 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Σε θερμό κλίμα έγινε την Παρασκευή 5 Απριλίου στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα η συνάντηση ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και τον τομεάρχη υγείας και βουλευτή επικρατείας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου. Με αφορμή την επίσκεψη του κ. Οικονόμου στην Πρέβεζα για να παρουσιάσει το πρόγραμμα της ΝΔ στην υγεία, πραγματοποιήθηκε μια μικρή συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες. Προκειμένου να είναι ικανοποιητικές οι υπηρεσίες υγείας στον πολίτη-δημότη, έγινε συζήτηση για το πώς ο δήμος θα μπορεί να είναι αρωγός σε ζητήματα υγείας σε συνεργασία με το υπουργείο. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας τόνισε ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και ανέλυσε ένα σχέδιο δράσης για πρόληψη και ενημέρωση των δημοτών. Αυτό θα γίνει σε διάφορες κοινωνικές ομάδες, όπως σχολεία και κοινωνικές δομές υγείας του δήμου Πρέβεζας.

Επανέλαβε την δέσμευση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» για την τοποθέτηση απινιδωτή σε κάθε χωριό του δήμου Πρέβεζας.

Ο Βασίλης Οικονόμου από την πλευρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον υποψήφιο δήμαρχο Πρέβεζας Γιώργο Νίτσα και ο κ. Νίτσας τον ευχαρίστησε από την πλευρά του και για το χρόνο που αφιέρωσε για να γίνει η συνάντησή τους και για τις ευχές του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα