Τρίτη, 19/03/2024 | 04:29

Η αντιπροσωπεία της Ταιβάν στη Ελλάδα δώρισε ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε 15 νηπιαγωγεία και δημοτικά του Ν. Λευκάδας

1366 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/04/2019, 3:43 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς , υποδέχθηκε την σήμερα  στη Λευκάδα τον Επικεφαλής του Γραφείου της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι (Ταϊβάν) στην Ελλάδα, Πρέσβη Paul K. Chang,

Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε η δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού της Αντιπροσωπίας σε 15  νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του νομού Λευκάδας, ως αποτέλεσμα των καλών σχέσεων που διατηρεί ο κ. Καββαδάς με τον κ. Chang.

Η παράδοση της δωρεάς έγινε σε μια συγκινητική τελετή, στις εγκαταστάσεις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας, παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού, μαθητών και των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

Ο Διευθυντης της Πρωτοβάθμιας παρέλαβε με ικανοποίηση τα πολυμηχανήματα, τους  ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το υπόλοιπο υλικό ευχαριστώντας τον κ. Chang για την δωρεά του, αλλά και τον κ. Καββαδά για την πρωτοβουλία του.

Ο πρέσβης της Ταϊβάν δεν έκρυψε την χαρά του για τη θερμή υποδοχή την οποία του επεφύλαξαν γονείς, δάσκαλοι και μαθητές και  εξέφρασε το θαυμασμό του για το νησί μας.

Από τη μεριά του ο κ. Καββαδάς ευχαρίστησε τον κ. Chang, για την άμεση ανταπόκριση της Αντιπροσωπίας καθώς όπως είπε  «μόλις πριν από περίπου 4 μήνες, είχαμε μια πρώτη επικοινωνία για το ζήτημα, και σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλαμβάνουμε τη  γενναιόδωρη προσφορά σας». Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η δωρεά αυτή αποτελεί ξεχωριστή πράξη προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Λευκάδας, καθώς όπως είπε «ενισχύει την τεχνολογική υποδομή των σχολείων μας και αναβαθμίσει σημαντικά το έργο όλων των εκπαιδευτικών μας  και φυσικά την εκπαίδευση των παιδιών μας».

Η δωρεά αφορά σε 2 Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, 9  FAX-Πολυμηχανήματα, 2 CD Player, 1 Προτζέκτορα και 2 συστήματα ηχείων εξωτερικού χώρου και απευθύνεται στα νηπιαγωγεία:

-Αγ. Πέτρου,

-Σύβρου,

-Μαραντοχωρίου,

-Νικιάνας,

-Μεγανησίου,

-Καλάμου,

-Περιγιαλίου,

-2ου νηπιαγωγείου Νυδριού,

– 3ου νηπιαγωγείου Λευκάδας

-6ου  νηπιαγωγείο Λευκάδας  και

– 7ου νηπιαγωγείου Λευκάδας.  

Επίσης στα Δημοτικά Μεγανησίου, Καλάμου, Μαραντοχωρίου και στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λευκάδας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα