Τρίτη, 19/03/2024 | 10:43

Βασίλης Λιάλιας : “Διεκδικώ και πιστεύω ότι αξίζω το σταυρό σας”

1459 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 15/04/2019, 10:41 πμ | 0 σχόλια

 

 

 

Τον Βασίλη Λιάλια φιλοξενήσαμε στο διαδικτυακό ραδιόφωνο ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (www.stathmosprevezas.gr) στην εκπομπή “ΤΟΜΗ στην ενημέρωση” με τον Σπύρο Πλέουρα το Σάββατο 13 Απρίλη 2019. Τον καλωσορίσαμε και του ζητήσαμε να συστηθεί για τους ακροατές και τους αναγνώστες μας  :  “Χαίρετε. Κατάγομαι από ένα από τα « ακριτικά » χωριά του Νομού Πρέβεζας, την Αγιά και είμαι πατέρας τριών παιδιών.

Ταυτόχρονα είμαι επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμαι σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τον τουρισμό και με τις εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων. Στο παρελθόν, έχω διατελέσει αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του  Δήμου Πάργας πριν την ενοποίηση.” Η επόμενη ερώτησή μας αφορούσε στο τι ήταν αυτό που ώθησε να είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές.  “Καταλυτικό ρόλο στην απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για Περιφερειακός Σύμβουλος στις συγκεκριμένες εκλογές έπαιξε η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ο κος Ριζόπουλος. Μέσα από τις συζητήσεις μας διαπιστώσαμε ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες, ιδέες και ανησυχίες. Πιστεύω ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μου με τις δικές του, μπορούμε να υλοποιήσουμε κοινά μας οράματα που θα αλλάξουν ριζικά την Ήπειρο. ” Του Ζητήσαμε μεταξύ άλλων να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο που άκουσε την εκπομπή αλλά και θα διαβάσει τη συνομιλία μας. “Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται ιδιαίτερα, λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Ωστόσο, η Ήπειρος, εξαιτίας της γεωγραφικής της ολιγωρίας και της ανικανότητας των υπευθύνων, υπέστη ακόμα πιο ισχυρά πλήγματα. Τελευταίες έρευνες την κατατάσσουν στην τελευταία θέση σε ανάπτυξη και στην πρώτη σε ανεργία. Με όραμα την ανατροπή αυτής της κατάστασης, στοχεύω στην άμεση και σθεναρή διεκδίκηση κονδυλίων μέσω προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία θα διατεθούν δίκαια και ισότιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στη γραμμή Αμβρακικού – Σαγιάδας, για την ανάπτυξη των βασικών τομέων στήριξης της οικονομίας των περιοχών αυτών· του τουρισμού, της γεωργίας, της αλιείας και της κτηνοτροφίας. Παράλληλα, με λύπη μου διαπιστώνω ότι μια από τις βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής , ο Αμβρακικός, παραμένει ανεκμετάλλευτος. Έτσι μια από τις άμεσες προτεραιότητές μου θα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίησή του.  Ταυτόχρονα θα ασχοληθώ ιδιαίτερα και με τα προβλήματα οδοποιίας.Για όλα τα παραπάνω διεκδικώ και πιστεύω ότι αξίζω το σταυρό σας. Καλώ, λοιπόν, όλους τους Ηπειρώτες να συστρατευθούν με τους «Ορίζοντες Ηπείρου » και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο αφήνοντας πίσω το παλιό με όραμα για το καινούργιο. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Το χρωστάμε στα εγγόνια μας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας.”

Ο Βασίλης Λιάλιας είναι υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στο Συνδυασμό “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Σπύρο Ριζόπουλο 

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα