Παρασκευή, 26/04/2024 | 15:10

Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

1075 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/04/2019, 6:51 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Περικλή Αρβανίτη.

Στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πρώην Προέδρου της Κοινότητας Μιχαλιτσίου αλλά και δυναμικού στελέχους με μεγάλη δράση σε συλλόγους και κεντρικά εθνικά όργανα ΑΜΕΑ κ. Περικλή Αρβανίτη.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε πρώτη φάση ως προς την καταγραφή των θεμάτων και προτεραιοτήτων στην ευρύτερη περιοχή Μιχαλιτσίου  αλλά κυρίως και  λόγω της πολυετούς προσφοράς και δράσης του εκλεγμένου στελέχους στα κεντρικά και τοπικά όργανα Συλλόγων ΑΜΕΑ του κ. Περικλή Αρβανίτη, για την ανάπτυξη και τον επανασχεδιασμό των πολιτικών στο Δήμο ως προς τις ανάγκες και τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ για τους φακέλους στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας κ Νίκου Γεωργάκου, ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην προσφορά των συλλογικών κοινωνικών δράσεων για τα δικαιώματα αλλά και την εκπροσώπηση των ΑΜΕΑ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, αποτελεί όχι απλά μία υποψηφιότητα αλλά μία πιστοποίηση του σχεδιασμού και των πολιτικών του Συνδυασμού για ένα Δήμο με ποιότητα ζωής για όλους του Δημότες δίχως διακρίσεις και εξαιρέσεις .

Η εμπειρία αλλά και οι πολλές και καλές διασυνδέσεις του κ. Περικλή Αρβανίτη στον τομέα αυτό αποτελούν μια δυναμική για το «ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» και τον επόμενο Δήμαρχο κ. Νίκο Γεωργάκο που έχει μέσα στους πρωταρχικούς στόχους την ανάπτυξη ενός σχεδίου κάλυψης των αναγκών των ΑΜΕΑ ώστε ο Δήμος να αποτελέσει εθνικό και ευρωπαϊκό πρότυπο ίσων ευκαιριών στην ποιότητα ζωής κάθε Δημότη δίχως διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ Περικλής Αρβανίτης δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τα ακόλουθα:

«Η εμπειρία μου στη δύσκολη ανηφόρα της προσφοράς και του αγώνα των κατακτήσεων, για όλα τα άτομα με αναπηρία αλλά και με ξεχωριστά χαρίσματα και ικανότητες μου έχει μάθει το πιο σπουδαίο μάθημα. Τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και τη δύναμη της ομάδας αποφασισμένων και ικανών ανθρώπων, όταν αυτή λειτουργεί στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της παιδείας, του ήθους και ακόμα πιο ιδανικά όταν υπάρχει της γνώσης είτε από την εμπειρία είτε από εξειδικευμένες σπουδές. Στο κάλεσμα του Υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Γεωργάκου το οποίο και αποδέχτηκα κατόπιν των συναντήσεων αλλά και της ποιοτικής υπεροχής που το χαρακτηρίζει,  βρήκα αρχικά και βασικά έναν άνθρωπο με αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπο και όχι έναν ματαιόδοξο εξουσιομανή υποψήφιο. Στη συνέχεια αυτό που με κέρδισε και με έκανε να νιώσω μέσα στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» σαν στο σπίτι μου, ασχέτως τις όποιες  διαφορές υπάρχουν λόγω των διαφορετικών μας σημείων εκκίνησης και πολιτικής πορείας, ήταν η επικράτηση πάνω από όλα της ομαδικότητας αλλά και του στόχου να αποτελέσει η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ την αρχή της εποχής οι πράξεις θα πάρουν τη θέση από τα λόγια και τα έργα θα εξαφανίσουν τις υποσχέσεις.»

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ Περικλή Αρβανίτη στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

O Περικλής Αρβανίτης γεννήθηκε  στην Τοπική Κοινότητα Μιχαλιτσίου του Δήμου Πρέβεζας, όπου στο Μιχαλίτσι έχει εκλεγεί και διατελέσει Πρόεδρος και στο Συμβούλιο Μιχαλιτσίου  για τρεις τετραετίες. Σήμερα ζει και δραστηριοποιείται στην Πρέβεζα. Διορίστηκε στην Πολεμική Αεροπορία στα εικοσιπέντε του έτη από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2011. Είναι πατέρας  τριών παιδιών και ένα εκ των τριών είναι ΑΜΕΑ. Αυτό ήταν το ερέθισμα και η εκκίνηση της δυναμικής και ενεργής του δράσης και προσφοράς στους Συλλόγους ΑΜΕΑ του Νομού Πρέβεζας και σε όλη την Ελλάδα σε κεντρικά όργανα. Είναι ιδρυτής στο Κέντρο Επαγγελματικής Αποκατάστασης Νομού Πρέβεζας όπου ακόμα και σήμερα μετά από 25 έτη παραμένει και συνεχίζει ως εκλεγμένος  Πρόεδρος. Έχει ιδρύσει το Σύλλογο ΑΜΕΑ Ελπίδα, έχει επιτελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ (Παvελλήvια Ομoσπovδία Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες) , Σύμβουλος στην ΕΣΑΜΕΑ (Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία) στο Ευρωπαϊκό Forum. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος Περιφέρειας & Ιονίων Νήσων ΠΟΜΑΜΕΑ καθώς και έχει διατελέσει στο  Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.ΜΕ.Α ως Υπεύθυνος της Κοινωνικής Μέριμνας και Φροντίδας για το Νομό Πρέβεζας. Τέλος είναι ενεργό μέλος του Συμβουλίου Διαβουλεύσεως του Νομού Πρέβεζας.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα