Πέμπτη, 28/03/2024 | 19:35

Πρέβεζα : ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ του Νίκου Γιαννούλη στον Σταύρο Αμάραντο και τον Συνδυασμό ΄΄ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ΄΄.

851 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/03/2019, 9:40 πμ | 0 σχόλια

 

 

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον της Αυτοδιοίκησης.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε πολλά και δυσβάσταχτα. Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσουμε;

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα ενδιαφέρεται για τις κοινωνικές ανάγκες, τις εργασιακές σχέσεις, την Ανεργία και την Ασφάλιση.

Οι Κοινωνικές Δαπάνες όλο και λιγότερες με την Υγεία και Παιδεία να υποβαθμίζονται. Το Νοσοκομείο σε αδιέξοδο, που είναι η κατασκευή του νέου;

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Δημοτικό Ωδείο, το ΚΑΠΗ μετά από 30 χρόνια παραμένουν χωρίς νέες υποδομές, o Δημοτικός Κινηματογράφος δεν λειτουργεί, οι Πολιτιστικές Εκδηλώσεις μια ευκαιριακή σύνθεση περιοδευόντων σχημάτων.

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή, που θα στοχεύει σε μια Ανάπτυξη με κοινωνικά κριτήρια και σεβασμό στο Περιβάλλον.

Ο κοινόχρηστος χώρος σε υποβάθμιση, τα υπόγεια νερά από Πρέβεζα μέχρι Λούρο και Καστροσυκιά έχουν χαρακτηρισθεί με κόκκινο, δηλαδή σε κακή οικολογική και χημική κατάσταση, ο κάμπος Πρέβεζας-Άρτας έχει χαρακτηρισθεί ως ευπρόσβλητη περιοχή λόγω νιτρορύπανσης και υφαλμύρινσης, ο Αμβρακικός έχει συμπεριληφθεί στις ΄΄Ευαίσθητες περιοχές΄΄ και φθίνει.

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα αγωνιστεί για μια Ανάπτυξη που δεν θα υποτάσσει τα πάντα στο κέρδος.

Το Αεροδρόμιο και το Λιμάνι σε ιδιωτική Εταιρεία, η Σήραγγα που κατασκευάστηκε με Δημόσιο χρήμα μετά από αγώνες των Δημοτών μας, σε Εταιρείες να εισπράττουν χωρίς να βάλουν μία δραχμή, οι Εθνικοί Οδοί με πανάκριβα διόδια, ο Αμβρακικός που σταδιακά περιήλθε με τις ιχθυοκαλλιέργειες σε δύο ιδιωτικές εταιρείες Σελόντα και Νηρέα και τώρα εξαγοράζονται από πολυεθνικές Εταιρείες.

Και στο βάθος ΄΄χάντρες΄΄ και ΄΄καθρεφτάκια΄΄ με την κάλπικη ΄΄Ανάπτυξη΄΄ από την εξόρυξη των Υδρογονανθράκων.

Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή που θα σέβεται το Δημόσιο Χώρο.

Το Δάσος της Παργινόσκαλας και τα Παλιοσάραγα – Κάστρο της Μπούκας στο σφυρί για να ενισχυθεί το Ταμείο του Υπουργείου για ΄΄αμυντικές΄΄ δαπάνες.

Η ΄΄Νικόπολη΄΄ πάλι στις πιέσεις για οικοπεδοποίηση.

Θέλουμε μια Αυτοδιοίκηση να διεκδικεί, να αγωνίζεται, για ένα Δήμο που στο κέντρο της λειτουργίας του θα είναι ο Δημότης. Η Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι θεσμός διεκπεραίωσης επιλογών της κεντρικής εξουσίας και να επιβαρύνει τους Δημότες με νέους φόρους.

Θέλουμε μια Αυτοδιοίκηση που θα αγωνιστεί για την Ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών  που τουλάχιστον μας άφησαν ελεύθερο τον αέρα να αναπνέουμε!

Αναπνέουμε δυνατά, αφουγκραζόμαστε αυτούς που αγωνίστηκαν για ωραία και υψηλά ιδανικά, αγωνιζόμαστε στο πλευρό του ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ με τον Συνδυασμό ΄΄ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ΄΄.

 

                                      Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

                                         Νικ. Δημ. Γιαννούλης

 

                    

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα