Παρασκευή, 26/04/2024 | 15:48

Και επίσημα Καρναβάλι στην Πρέβεζα ! Σπουδαία πράγματα φέτος από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας!

1108 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 10/02/2019, 2:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Για μεγάλα πράγματα είναι σχεδιασμένο το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας φέτος. Η τελετή της επίσημης έναρξης του Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου και υπέροχων μουσικοχορευτικών και θεατρικών θεμάτων το Σάββατο 9 Φλεβάρη 2019. Το πρόγραμμα άνοιξε με τους διοργανωτές να εύχονται “Καλό Καρναβάλι” να σβήνουν τα φώτα και να γεμίζει ο ουρανός της Πρέβεζας υπέροχα Βεγγαλικά.

 

 

Το πρώτο τραγούδι ήταν για υπαίθριο χορό από τις σχολές και ήταν το “Carnival” στο οποίο συμμετείχαν και τα “Κρόταλα” από την Άρτα, υπέροχοι μουσικοί που ενθουσίασαν τον κόσμο είναι η αλήθεια. Στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε  Θεατρικά σκετς από τον πολιτιστικό σύλλογο του Αγίου Θωμά,  Κρόταλα και Pa Bailar (Με Φαίη Σουίδα). Α.Γ.Σ. «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» της Βάσως Ζαντραβέλη, το Fitness Studio με τη Σπυριδούλα Σιάση, η σχολή  DANCE FLAME με την Όλγα Παλάντζα,  χορευτικά από τον Πολιτιστικό σύλλογο «Νικόπολη»,  Πρόγραμμα από τη σχολή χορού STEP UP , φινάλε έγινε με τον  Χωροχώρο Έκφραση της Μαριέττας Γκούμα. Στον κόσμο που κατέκλυσε τον χώρο της εκδήλωσης διανεμήθηκαν δωρεάν λουκάνικα, σουβλάκια, κρασί, τσίπουρο, χυμοί, αναψυκτικά, νερά κλπ. Η παρέα του κομιτάτου έβαζε και φωτιές στα κάρβουνα έβαζε και αποκριάτικες φωτιές σε μια απόλυτα Καρναβαλική βραδιά.

 

 

Προς αυτή την κατεύθυνση το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ευχαριστεί Θερμά  τους χορηγούς της εκδήλωσης : Stylos Plants και Stylos Irrigation, την Ποτοποιία του Θωμά Φυσέκη, τα Σούπερ Μάρκετ “POLIS” και “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ”, το ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ Α.Ε. , την υπεραγορά κρεάτων ΠΑΠΑΜΑΝΟΣ, το Κρεοπωλείο του Νίκου Κάππα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Το Κομιτάτο φέτος ετοιμάζει σπουδαία πράγματα φέτος. Για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα ο “Κόκκινος χορός” με Live με τον Πασχάλη με επιτυχίες από τις δεκαετίες 60,70, 80, μέχρι και σήμερα!  Μια υπέροχη βραδιά που δε χάνεται. Σε ότι αφορά τα Γκρουπ φέτος, ο τελικός αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να είναι ιλιγγιώδης! Ρεκόρ νέων γκρουπ περισσότερων από κάθε άλλη χρονιά καταγράφεται στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας καθώς όλος ο κόσμος βλέπει ότι είναι όμορφο, απλό και διασκεδαστικό να δημιουργήσεις ένα γκρουπ, ενώ τη δική τους ιδιαίτερη θέση έχουν οι αυτόνομοι Καρναβαλιστές μαζί με τις Αυτοσχέδιες ομάδες του Καρναβαλικού κομιτάτου Πρέβεζας. Οι παρέες δηλαδή που δημιουργούν ένα αποκριάτικο θέμα και συμμετέχουν στη μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.Για τις παρέες, τα καταστήματα, τους συλλόγους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τα φροντιστήρια και όλοι όσοι έχουν δημιουργήσει τα αποκριάτικα θέματά τους και τα Γκρουπ τους, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα παραπάνω τηλέφωνα, επικοινωνώντας με τα συγκεκριμένα άτομα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας : Σπύρο Πλέουρα (τηλ 2682100269), Χρήστο Λούπα ((6945215266) Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447), Θωμά Τσούνη (6937287704) Στέλιο Παπαδία (6937099285), Κώστα Βλάχο (6944167674), Γιώργο Μάστορα ((6944691288), Σπύρο Κόκκαλη (6932240169).

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα