Πέμπτη, 18/04/2024 | 09:01

Πρέβεζα: Ξέσπασμα διασκέδασης! Σάρωσε το Κομιτάτο με τον “Κόκκινο Χορό” και τον Πασχάλη !

1721 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/02/2019, 8:16 μμ | 0 σχόλια

 

 

Σάββατο βράδυ 23 Φεβρουαρίου Κρύος καιρός, αλλά το αίμα των Καρναβαλιστών του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας ασορτί με τον “Κόκκινο χορό” έκαιγε, έβραζε, ο Πασχάλης και οι μουσικοί που τον συντροφεύιυν ήταν ευδιάθετοι, ο πολιτιστικός σύλλογος “Κομιτάτο Πρέβεζας” και οι άνθρωποι που βοηθάνε και τρέχουν όλες τις διαδικασίες πανέτοιμοι. Στο ξενοδοχείο Μαργαρώνα ήταν μια βραδιά που είναι σίγουρο ότι ο κόσμος που την απόλαυσε θα τη θυμάται χρόνια.

 

 

 

 

 

Φυσικά, μέχρι να γίνει η επόμενη από το Κομιτάτο και να γράψει ιστορία. Έτσι είναι οι παρέες γράφουν ιστορία και εδώ μιλάμε για το μεγαλύτερο Καρναβάλι τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών σε Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία. Το Καρναβάλι που διοργανώνει δηλαδή στην Πρέβεζα το Καρναβαλικό Κομιτάτο. Κι αν αυτό έγινε στον “Κόκκινο Χορό” φανταστείτε τι έχει να γίνει στη μεγάλη με άρματα Αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 9 Μαρτίου. Τα γκρουπ καθημερινά γεμίζουν κόσμο, ενώ μέχρι τις 3 Μαρτίου, θα δηλώσουν συμμετοχές όλα τα γκρουπ και θα δοθεί η έγκριση συμμετοχής τους στη μεγάλη γιορτή. Για τον “Κόκκινο Χορό” ότι και να γράψουμε δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης που όπως φαίνεται διανύει… δεύτερη εφηβεία, ήταν πραγματικά ασυγκράτητος και μαζί με τους υπέροχους μουσικούς που τον συντροφεύουν χάρισε μια σπάνια βραδιά στον “Κόκκινο χορό” του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας. Επιτυχίες που αντέχουν στο χρόνο, αλλά και σύγχρονα τραγούδια και το κέφι και ο χορός έφτασαν στα ύψη. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο κόσμος το διασκέδασε με τη ψυχή του. Ήταν ένα ξέσπασμα διασκέδασης. Η ηχητική κάλυψη ήταν άψογη συγχαρητήρια στους τεχνικούς που συνεργάστηκαν με τον υψηλό επίπεδο, τον Βασίλη Μάρκου, τον Αποστόλη Σόφη, συγχαρητήρια στον κόσμο που διοργάνωσε, έστησε αλλά και στον κόσμο που συμμετείχε σ’ αυτή τη γιορτή! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη σχολή χορού STEP UP που συμμετείχε με πολυπληθή παρουσία στη γιορτή και έδωσε το δικό της εορταστικό τόνο στον “Κόκκινο Χορό”.

 

 

Ήταν από τις βραδιές που δεν χάνονται και από τις βραδιές που δεν ξεχνιούνται! Ανάμεσα στο πλήθος εθεάθησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας (ο οποίος ήταν και ο μοναδικός από υποψήφιους δημάρχους Πρέβεζας που παραβρέθηκε) στην παρέα του και ο γνωστός Πρεβεζάνος Καλλιτέχνης Κώστας Αντύπας, ο γνωστός επιχειρηματίας του νομού Σπύρος Κυριάκης,  ο πρόεδρος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και μέλος του συλλόγου του Κομιτάτου Σπύρος Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Παύλος Σαραμπασίνας, ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Δημήτρης Κώτσης (είναι φίλος του Πασχάλη) κ.α.

 

 

 

 

Με το που τελείωσε το πρόγραμμά του (τρεις ώρες) ο Πασχάλης και η παρέα του, η βραδιά όχι μόνο δεν “έσβησε” αλλά συνέχισε με την ίδια κόκκινη φωτιά, ο DJ Κώστας PRO έπαιξε μουσικάρες και σκόρπισε κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

 

 

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας συνεχίζει τις δράσεις του και αναφορικά με τη μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση το Σάββατο 9 Μαρτίου συνεχίζει να δέχεται κόσμο, μέχρι να δημιουργηθεί τελείως το αδιαχώρητο στους δρόμους που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση (Λεωφόρος Ειρήνης, Καρυωτάκη και τερματισμός Ελευθερίου Βενιζέλου). Για τις παρέες, τα καταστήματα, τους συλλόγους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους καθηγητές, τα φροντιστήρια και όλοι όσοι έχουν δημιουργήσει τα αποκριάτικα θέματά τους και τα Γκρουπ τους, μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα παραπάνω τηλέφωνα, επικοινωνώντας με τα συγκεκριμένα άτομα του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας : Σπύρο Πλέουρα (τηλ 2682100269), Χρήστο Λούπα ((6945215266) Σπύρο Παπαδιώτη (6985809447), Θωμά Τσούνη (6937287704) Στέλιο Παπαδία (6937099285), Κώστα Βλάχο (6944167674), Γιώργο Μάστορα ((6944691288), Σπύρο Κόκκαλη (6932240169)

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα