Πέμπτη, 28/03/2024 | 13:48

Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας : ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΟΕΙΤΑΙ

591 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 12/02/2019, 3:55 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή του στα στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος που δικάζονται την Τετάρτη 13 Φλεβάρη, επειδή αντιστάθηκαν σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συμπολίτη μας.

Η επιχείρηση τρομοκράτησης και η ποινικοποίηση των αγώνων ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις έρχεται σαν συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής που πλήττει τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους.

Η Κυβέρνηση για να υπερασπιστεί τα κέρδη των τραπεζιτών δεν διστάζει να κλέβει τα σπίτια των λαϊκών οικογενειών! Για τα συμφέροντα των μονοπωλίων δεν διστάζει να καταστέλλει κάθε φωνή που αγωνίζεται ενάντια στην αντιλαϊκή της πολιτική.

Πρόκειται για την πιο σκληρή επίθεση απέναντι στα φτωχά νοικοκυριά που δεν μπορούν αντικειμενικά να ανταποκριθούν στο δυσβάσταχτο χαράτσωμα και την κατακόρυφη αύξηση των φορολογικών βαρών, στις απολύσεις και στα λουκέτα, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στην ανεργία, με αποτέλεσμα να “κοκκινίσουν” τα δάνειά και τα χρέη τους.

Είναι βαθιά γελασμένη η Κυβέρνηση αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες κι αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει, θα τρομοκρατήσει το συνδικαλιστικό κίνημα και τους ανθρώπους που χάνουν τα σπίτια τους.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Πρέβεζας σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τετάρτη 13 Φλεβάρη στις 9:00 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Πρέβεζας.

 

Να σταματήσουν τώρα όλες οι διώξεις!

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα