Τρίτη, 19/03/2024 | 12:34

Πρέβεζα : Με ευχές και προσδοκίες για τη νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου

1018 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/01/2019, 3:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά και την  επισήμανση ότι η βελτίωση των παροχών προς τους Δημότες αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και για το  2019, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας των εργαζομένων του Δήμου Πρέβεζας.

Στην λιτή τελετή παρέστησαν μεταξύ άλλων   ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος καθώς και ο ιερέας του Αγ. Χαραλάμπους  π.Δημήτριος , ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης, οι αντιδήμαρχοι Παύλος Σαραμπασίνας, Ευάγγελος Γιαννουλάτος και Κώστας  Ματέρης, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη και Αθλητισμού Γεράσιμος Ντίτσος, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Παππάς και   Βασίλης Κωστούλας οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους για τη νέα χρονιά.

Ο  Σεβασμιώτατος  ευλόγησε την πίτα , εκφράζοντας προς όλους τους παρευρισκόμενους  τις ευχές του για υγεία και ευτυχία ενώ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε  ότι με την σκληρή και μεθοδική δουλειά των περασμένων ετών έχει επέλθει οικονομική ισορροπία στον Δήμο και τα πράγματα θα πάνε ακόμη  καλύτερα τη νέα χρονιά.

Ο κ. Μπαϊλης επεσήμανε τέλος  ότι πρώτη προτεραιότητα συνεχίζει να αποτελεί η βελτίωση της καθημερινότητας των Δημοτών   αλλά και η δημιουργία σύγχρονων υποδομών στον Δήμο που θα δώσουν νέες δυνατότητες στην περιοχή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα