Πέμπτη, 28/03/2024 | 17:09

Πρέβεζα : Βραβεύτηκαν τα παιδιά τριτέκνων που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

950 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 05/01/2019, 4:02 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στην αίθουσα  συνεδριάσεων –εκδηλώσεων του Εργατικού  Κέντρου Ν. Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4-1-2019 εκδήλωση του Συλλόγου   Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας όπου βράβευσε τα παιδιά των Τριτέκνων , που εισήχθησαν φέτος  ( 2018-2019)  στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Δήμος Βασίλειος χαιρετίζοντας την  εκδήλωση ευχήθηκε καλή χρονιά  και τα παιδιά μας να έχουν πάντοτε επιτυχίες αλλά και στις δυσκολίες που   έχουν τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών. Επίσης είπε: «αυτό που βραβεύουμε σήμερα  είναι οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος, το άγχος και η κούραση πολλών ετών που εσείς, οι οικογένειές σας, αλλά και οι εκπαιδευτικοί μας, έχετε περάσει.»

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση των παιδιών στα οποία δόθηκε έπαινος και   δώρα .

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο πρόεδρος  του Ε.Κ.  Πρέβεζας κ. Δημόπουλος Χρήστος και ο  Γ. Γραμματέας κ. Κετίκογλου Θεόφιλος   οι οποίοι απηύθυναν ευχές για το 2019. Στη συνέχεια  έδωσαν αναμνηστική πλακέτα  στο σύλλογο Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας  για την συνεργασία και τους κοινούς  αγώνες .

Παράλληλα έγινε κοπή  πίτας  για το νέο  έτος και το φλουρί  κέρδισε  φοιτητής που  τιμήθηκε . Ο  μπουφές του συλλόγου μας περιείχε αναψυκτικά για παιδιά  και  τοπικό  τσίπουρο για τους μεγάλους .

Τέλος , η Διοίκηση του συλλόγου Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας  επισκέφθηκε το Ξενώνα ΕΣΤΙΑ ( Πρόγραμμα  «Ψυχαργώς»)  για να ευχηθεί καλή χρονιά  στους φιλοξενούμενους , να προσφέρει Βασιλόπιτα και να συζητήσει με τους υπευθύνους πως μπορούν να βοηθήσουν .

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα