Παρασκευή, 29/03/2024 | 00:44

Επιμελητήριο Πρέβεζας : διάνοιξη διαύλου επικοινωνίας Πανεπιστημιακής και Επιχειρηματικής κοινότητας

756 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 23/01/2019, 1:31 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο κ. Χαρίλαο Ναξάκη και τον Λέκτορα κ. Ευστράτιο Κυπριωτέλη, στο Επιμελητήριο Πρέβεζας στις 23 Ιανουαρίου 2019.

 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διάνοιξη διαύλου επικοινωνίας της Πανεπιστημιακής και Επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής και η διάχυση της πληροφορίας και των καινοτόμων εφαρμογών στη πραγματική οικονομία.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού, κ. Παναγιώτης Κώνστας και κ. Αγγελική Κωνσταντινίδη ενημερώθηκαν από τον κ. Ναξάκη ο οποίος ανέπτυξε αναλυτικά όλες τις πτυχές της εκπαιδευτικής και ερευνητικής λειτουργίας της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας. Μάλιστα κάλεσε τα μέλη του Επιμελητηρίου να πλαισιώσουν το Πανεπιστήμιο και από κοινού να εξετάζονται ζητήματα που αφορούν προοπτικές και καινοτόμες πρακτικές που έχουν εφαρμογή στη πραγματική οικονομία.

 

Εκ μέρους του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης αφού ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις του Επιμελητηρίου, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ναξάκη για την ενημέρωση και τον διαβεβαίωσε για την εντατικοποίηση της συνεργασίας των δύο Φορέων για την από κοινού διοργάνωση ημερίδων και δράσεων καθώς και για την από κοινού κατάθεση προτάσεων για την υλοποίηση Προγραμμάτων της Ε.Ε.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα