Παρασκευή, 19/04/2024 | 05:00

¨Τιμητική διάκριση στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για τη συμβολή του στην εφαρμογή του Π.Δ. 31/2018 για την ναυαγοσωστική κάλυψη και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα¨

1114 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 29/01/2019, 2:59 μμ | 0 σχόλια

 

 

Το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ανακοινώνει ότι τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από την Ένωση Ναυαγοσωστικών Σχολών Ελλάδος την 28-01-2019 στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για την αμεσότητα που επέδειξε στην εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος  31/2018 για την ναυαγοσωστική κάλυψη και την συμβολή στην προστασία της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα.

Κατά του μήνες ΙΟΥΝΙΟ- ΙΟΥΛΙΟ- ΑΥΓΟΥΣΤΟ & ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2018 διενεργήθηκαν τριακόσιοι έξι (306) έλεγχοι σε δέκα επτά (17) πόστα ναυαγοσωστών σε δώδεκα (12) παραλίες χαρακτηρισμένες ως πολυσύχναστες για την πλήρη εφαρμογή του νόμου. Αποτέλεσμα ήταν παρά το γεγονός πως τα περιστατικά στις πολυσύχναστες παραλίες αυξήθηκαν, αυτά δεν οδήγησαν σε άσχημη κατάληξη, αφού αντιμετωπίστηκαν άμεσα, επιτυχημένα και αποτελεσματικά. Έτσι φέτος στις παραλίες της Πρέβεζας δεν υπήρξε κανένα περιστατικό πνιγμού ή θανάτου από παθολογικά αίτια σε αντίθεση με άλλες χρονιές.

Ο Λιμενάρχης Πρέβεζας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Παύλος , ευχαρίστησε την Ένωση και τους εκπροσώπους της για τη διάκριση τονίζοντας πως η βράβευση είναι στην ουσία του προσωπικού του Λιμεναρχείου και ειδικότερα του Γραφείου της Λιμενικής Αστυνομίας που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα και η βράβευση είναι στην ουσία του προσωπικού του Λιμεναρχείου.

 

          

 

                                                                                                      ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα