Πέμπτη, 28/03/2024 | 15:18

14 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία της Ηπείρου – μία στο Γ.Ν. Πρέβεζας

856 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 03/12/2018, 4:40 μμ | 0 σχόλια

 

Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Δημοσιεύτηκε στην  Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (αριθμός φύλλου 5261, τεύχος ΄Β), η Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία κατανέμονται διακόσιες ογδόντα επτά (287) μόνιμες θέσεις προσωπικού, που συστάθηκαν με τη διάταξη του ένατου άρθρου του ν. 4565/2018 στα Δημόσια Νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ., εκ των οποίων οι δεκατέσσερις (14) αφορούν τη στελέχωση των νοσοκομείων της Ηπείρου.

Οι εν λόγω θέσεις προστίθενται στις υφιστάμενες οργανικές θέσεις του κάθε Νοσοκομείου, που προβλέπονται στους επιμέρους οργανισμούς λειτουργίας τους, καθ’ υπέρβαση των οριζόμενων του αριθμ. 87/1986 προεδρικού διατάγματος (Α΄ 32).

Ειδικότερα, η κατανομή των θέσεων για τα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας θα ενισχυθεί με μία θέση ΤΕ διοίκησης μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, το Γ.Ν. Άρτας θα ενισχυθεί με δύο θέσεις  ΠΕ φαρμακοποιών, το Γ.Ν. Φιλιατών με δύο θέσεις – μία θέση τραυματιοφορέα και μια θέση ΔΕ διοικητικών γραμματέων -, το Γ.Ν. Ιωαννίνων Χατζηκώστα με δύο θέσεις ΠΕ πληροφορικής και το Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Ιωαννίνων με επτά θέσεις – τρεις θέσεις ΤΕ νοσηλευτικής, δύο θέσεις  ΠΕ διοικητικού οικονομικού, μία θέση ΠΕ χημικών-βιολόγων και μία θέση ΔΕ χειριστών ιατρικών συσκευών.

                

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα