Παρασκευή, 19/04/2024 | 21:45

Με δύο σημαντικά έργα ύδρευσης “κλείνει” το 2018 για τον Δήμο Ζηρού- Άμεσα ξεκινούν εργασίες σε Παπαδάτες & Βούλιστα Παναγιά

1132 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/12/2018, 9:23 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με την υπογραφή των συμβάσεων για δύο σημαντικά έργα τα οποία αποτελούν πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής ¨κλείνει” η χρονιά για τον Δήμο Ζηρού. Ο λόγος για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης Παπαδατών καθώς και την λειτουργία ολοκληρωμένου δικτύου ύδρευσης στον οικισμό Βούλιστα της Τ.Κ Παναγιάς.
Πρόκειται για δυο έργα τα οποία χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” με προΰπολογισμό που ξεπερνά συνολικά το 1 εκατομ.ευρώ και όπως δηλώνει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Δήμαρχος Ζηρού Νικόλαος Καλαντζής αποτέλεσαν μια από τις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής. Σύμφωνα με τον κ,Καλαντζή ένα από τα πλέον απαρχαιωμένα δίκτυά ύδρευσης στο Δήμο Ζηρού (αυτό των Παπαδατών) σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν και θα αντικατασταθεί από ένα σύγχρονο ολοκαίνουργιο δίκτυο το οποίο θα εξασφαλίσει υψηλής ποιότητας νερού στους κατοίκους αλλά και οικονομία κόστους καθώς τα οχτώ αντλιοστάσια που λειτουργούν σήμερα θα ενσωματωθούν σε ένα. Επίσης θα υδροδοτηθεί ο οικισμός Βούλιστας της Τοπικής Κοινότητας Παναγιάς, ο οποίος παρέμενε άνυδρος μέχρι σήμερα με όσες συνέπειες είχε το γεγονός αυτό για την ποιότητα ζωής των κατοίκων.Η έναρξη κατασκευής και για τα δυο έργα αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα.

 

ΠΗΓΗ Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα