Παρασκευή, 19/04/2024 | 00:32

Χαμός στη Βουλή της Αλβανίας, πέταξαν αυγά στον πρωθυπουργό Ράμα (ΦΩΤΟ+VIDEO)

1024 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 20/12/2018, 2:56 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Δεν πρόλαβε να τερματίσει το μποϊκοτάζ το Δημοκρατικό Κόμμα της Αλβανίας και να επιστρέψει στη Βουλή για πρώτη φορά από τον Ιούλιο κι ένας βουλευτής του πέταξε αυγά στον Έντι Ράμα.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας ήταν στο βήμα ο βουλευτής Έντρι Χάσα τινάχθηκε από τη θέση του και του πέταξε ένα αυγό, που τον πέτυχε κάπου στην κοιλιά, ενώ ένα άλλο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Εν ριπή οφθαλμού οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του Ράμα έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, που αποβλήθηκε από την αίθουσα για δέκα ημέρες.

 

 

Την ίδια ώρα έξω από το κτίριο της Βουλής οπαδοί της αντιπολίτευσης έριχναν φωτοβολίδες, ενώ φοιτητές, που απέχουν εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες από τα μαθήματά τους και διαδηλώνουν στα Τίρανα και άλλες πόλεις της Αλβανίας, ήταν σε άλλη ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι τάσσονται κατά της βίας. Η κυβέρνηση Ράμα αποδέχθηκε το αίτημα των φοιτητών για μείωση των διδάκτρων, αλλά ζητά διάλογο για να συζητήσει τους τρόπους που θα γίνει αυτό.

Φωτογραφίες από το στιγμιότυπο έσπευσε να αναρτήσει ο αντίπαλος του Έντι Ράμα και πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα