Κυριακή, 16/06/2024 | 14:47

Πέντε προσλήψεις γιατρών στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου, Πάργας και Πρέβεζας

1354 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 19/12/2018, 2:05 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Από το γραφείο του βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, το ακόλουθο δελτίο τύπου :

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας ενίσχυσης των Πρωτοβάθμιων δομών Υγείας στο Νομό Πρέβεζας με την υπ’ αριθμ. 10255/18-12-2018 απόφαση του Διοικητή της 6ης  Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, προκηρύσσονται πέντε (5) θέσεις κλάδου ειδικευμένων ιατρών Ε.Σ.Υ., για τα Κέντρα Υγείας του Ν. Πρέβεζας. Συγκεκριμένα, οι θέσεις αυτές κατανέμονται στα Κέντρα Υγείας Καναλακίου, Πάργας και Πρέβεζας.

Η ενίσχυση του Κ.Υ. Καναλακίου θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία δύο (2)  Ιατρών, Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, ενώ στο πρόγραμμα των προσλήψεων περιλαμβάνονται επίσης δύο (2) θέσεις Ιατρών, Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας, στο Κ.Υ. Πάργας. Σημαντική θα είναι  και η συμβολή ενός (1) Ιατρού, Ιατρικής Βιοπαθολογίας, στο Κ.Υ. Πρέβεζας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του βουλευτή Ν. Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Μπάρκα: «Το Υπουργείο Υγείας, παραμένει προσηλωμένο στον κύριο στόχο του, που είναι η παροχή δωρεάν υπηρεσιών Υγείας σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Πρέβεζας, ενισχύοντας την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας με τη συνεχή αναβάθμισή της προς όφελος  των πολιτών».

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα