Παρασκευή, 26/04/2024 | 01:30

Είναι επίσημο : Υποψήφιος Δήμαρχος Πάργας ο Βασίλης Κατσούκης

1840 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 08/12/2018, 2:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Δεν αποτελεί πλέον σενάριο, αλλά είναι πλέον γεγονός, αφού ο Βασίλης Κατσούκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πάργας, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας. Αποφασισμένος ο ίδιος και οι συνεργάτες του να αλλάξουν τον δήμο προς το καλύτερο, ο Βασίλης Κατσούκης  προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Αγαπητοί µου Συνδηµότες και Συνδηµότισσες,

Είναι για µένα και τον τόπο µας σήµερα µια µεγάλη στιγµή. Μια µεγάλη στιγµή, γιατί αποφασίζουµε να κάνουµε µια νέα αρχή για τον ΔΗΜΟ µας.Με αίσθηµα ευθύνης, είµαστε σήµερα εδώ µπροστά σας, για να σας παρουσιάσουµε τοαποτέλεσµα µιας Πρωτοβουλίας Πολιτών του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ που έχουµε στόχο να κάνουµε πράξη, µια ν έ α αντίληψη για τα Κοινά:
Με χρηστή διοίκηση
Με Σεβασµό στον ΠΟΛΙΤΗ
Με Λύσεις στα καθηµερινά προβλήµατα
Με Διαφάνεια στη διαχείριση του δηµοσίου χρήµατος
Και µε ένα γενικό νοικοκύρεµα που θέλει ο τόπος µας.
Δηµιουργήσαµε λοιπόν µια κίνηση ΠΟΛΙΤΩΝ. Μια οµάδα που κάθε µέρα ολοένα και µεγαλώνει, γιγαντώνεται και αυξάνεται γιατί πάνω από όλα, δ ε ν µετρά η προσωπική µας επιτυχία αλλά το αύριο για τον τόπο µας και τα παιδιά µας!
Η αναγέννηση του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ αγαπητοί συµπατριώτες µου δ ε ν αποτελεί µια φιλοδοξία προσωπική δική µου αλλά αποτελεί κυρίως µια ευθύνη και υποχρέωση όλων µας απέναντι στο αύριο των παιδιών µας, απέναντι στο µέλλον και την προοπτική του τόπου µας. Με την Διακήρυξη Αρχών που σήµερα ακούσατε κάνουµε την επίσηµη αρχή µας σαν µια νέα ανεξάρτητη δηµοτική παράταξη και σας καλούµε όλους και όλες που ζουν ή κατάγονται από το ΔΗΜΟ µας, µε την έµπρακτη στήριξη και τη συµµετοχή σας, για να γυρίσουµε σελίδα.
ΘΕΛΩ να µας εµπιστευθείτε, δεν ήρθαµε να χωρίσουµε τον τόπο µας, ούτε να διαχωρίσουµε τους δηµότες µεταξύ τους. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ήρθαµε για να ενώσουµε, να κερδίσουµε τον χαµένο χρόνο για να συνθέσουµε ένα νέο ΟΡΑΜΑ πέρα από πολιτικές, κοµµατικές ή ιδεολογικές προτιµήσεις του καθενός µας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα