Τρίτη, 19/03/2024 | 05:59

Την  πλούσια αθλητική δραστηριότητα  της Πρέβεζας παρουσίασε ο δήμος Πρέβεζας στη Philoxenia

976 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 13/11/2018, 2:45 μμ | 0 σχόλια

 

 

 Την  πλούσια αθλητική δραστηριότητα  της Πρέβεζας, που δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις στον αθλητικό τουρισμό, παρουσίασε, πέρα από  τα άλλα της χαρίσματα, η αντιπροσωπεία  του Δήμου Πρέβεζας κι εφέτος, στην Εκθεση Τουρισμού PHILOXENIA που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη 9-11 Νοεμβρίου 2018,συμμετέχοντας  στο Περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

       Την αντιπροσωπεία  αποτελούσαν:Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαίλης,οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Συγκούνας πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και  κ. Γεράσιμος Ντίτσος εντεταλμένος δημοτικος σύμβουλος για τον αθλητισμό, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμου  του Δήμου Πρέβεζας Γεώργιος  Σακκάς, και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής  και Ανάπτυξης του Δήμου Πρέβεζας  Ευρυνόμη Ζάβρα, Αννα Πήλιου   και Αθανασία Κεραμάρη.

 

  Η παρουσία της Πρέβεζας άφησε πάλι  τις καλύτερες εντυπώσεις σε μια έκθεση που δεν είναι καθόλου τυχαία.

  Πρόκειται για μια  Έκθεση-σταθμό για τον ελληνικό τουρισμό  όπως χαρακτήρισε την Philoxenia η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), κα Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας πως είναι η σημαντικότερη τουριστική διοργάνωση της χώρας.

   Ο στόχος του εθνικού εκθεσιακού φορέα να αναδείξει την Philoxenia στη μεγάλη πλατφόρμα επικοινωνίας του τουριστικού κλάδου, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας. Χαρακτήρισε δε το φετινό τουριστικό εκθεσιακό «δίδυμο» των Philoxenia-Hotelia ως το πιο διεθνές των τελευταίων 20 ετών.

   Η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, κατά τα εγκαίνια των Philoxenia και Hotelia, χαρακτήρισε το 2018 ως «χρυσή» χρονιά του ελληνικού τουρισμού, με νέο ρεκόρ αφίξεων που αγγίζει τα 33 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες».

   Τέλος να σημειώσουμε,  πως πεποίθηση του Γραφείου Τουρισμού  του Δήμου Πρέβεζας είναι, ότι η δημιουργία της  Εγνατίας Οδού, της Ολυμπίας Οδού καθώς και της Ιόνιας οδού ανοίγουν τον δρόμο ώστε να αναδειχθεί σε τουριστικό προορισμό η Πρέβεζα.


 

                                                                             Από το Γραφείο Τουρισμού

                                                       του Δήμου Πρέβεζας

 

                                                              

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα