Παρασκευή, 29/03/2024 | 13:13

Πρέβεζα : 10 Νοεμβρίου απευθείας από τη Met «Μάρνι» του Nico Muhly

835 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 07/11/2018, 1:21 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Με τη σύγχρονη όπερα «Μάρνι» του Nico Muhly, βασισμένη στην ομώνυμη δραματική ταινία μυστηρίου, του διαχρονικού μετρ του σασπένς Άλφρεντ Χίτσκοκ, συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις από την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, το Δήμο Πρέβεζας και το Δημοτικό Ωδείο “Σπύρος Δήμας” στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η μετάδοση θα γίνει το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 8:00μμ.

 Η «Μάρνι» αποτελεί ένα δημιούργημα του Nico Muhly, ο οποίος βασίστηκε σε δυο πηγές Το μυθιστόρημα του Winston Graham γραμμένο το 1961 και το ομώνυμο, γεμάτο σασπένς θρίλερ του Alfred Hitchock που προβλήθηκε το 1964.

Η Μάρνι μια όμορφη, μυστηριώδη νεαρή γυναίκα με πολλές ταυτότητες σε μια συναρπαστική ιστορία άρνησης και εξαπάτησης

H Isabel Leonard εμφανίζεται στον ομώνυμο ρόλο, ο Christopher Maltman εμφανίζεται ως ο σύζυγος Μαρκ Ρούτλαντ, ο Iestyn Davies στο ρόλο του αδελφού του Τέρι Ρούτλαντ, η Janis Kelly εμφανίζεται ως κα. Ρούτλαντ, και η περίφημη mezzo-soprano Denyce Graves είναι η μητέρα της Μάρνι. Ο Robert Spano κάνει το ντεμπούτο του ως διευθυντής ορχήστρας.

Υψηλής ποιότητας μηχανήματα θα «ταξιδέψουν» το κοινό ξανά στην Όπερα της Νέας Υόρκης, ενώ οι παραστάσεις, συνοδεύονται από υπότιτλους στα ελληνικά με την ευγενική μεταφραστική επιμέλεια της κας Δώρας Ζαμπέλη.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ και 4 ευρώ για μαθητές και φοιτητές.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα