Τρίτη, 28/05/2024 | 15:22

Πρώτη συνάντηση προετοιμασίας για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στην Πρέβεζα

1015 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 09/11/2018, 2:39 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Την πρώτη τους συνάντηση στο Δημαρχείο της Πρέβεζας  πραγματοποίησαν φορείς και εθελοντές ενόψει της προετοιμασίας για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  που θα πραγματοποιηθούν στο Δήμο.

Με επίκεντρο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς  (το οποίο θα ομορφύνει για έβδομη χρονιά την πλατεία Ανδρούτσου) μικροί και μεγάλοι  θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -και να συμμετέχουν- σε γιορτινές δράσεις και δρώμενα  που θα πραγματοποιηθούν τόσο στην πόλη της Πρέβεζας όσο και στα δημοτικά διαμερίσματα.

Στην  συνάντηση μεταξύ άλλων συμμετείχαν  η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη,  ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης, η Πρόεδρος της  Δημ. Κοινότητας Πρέβεζας Χριστίνα Σάφη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καναλίου  Κώστας Μυριούνης η προισταμένη του Τμήματος Πολιτισμού Δήμητρα Κοψάρη, το μέλος του Δ.Σ του  Εμπορικού Συλλόγου του Ιστορικού Κέντρου Θεοδώρα Παππά, καταστηματάρχες αλλά και εθελοντές .

 

Οπως υπογραμμίστηκε  από τους εκπροσώπους του Δήμου οι  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φέτος θα είναι αναβαθμισμένες ,  θα περιλαμβάνουν κεντρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, θεατρική παράσταση καθώς και άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου, όλα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν  όλες οι καθιερωμένες δράσεις στα σπιτάκια  του Χριστουγεννιάτικου χωριού με έμφαση στην αναβίωση  παραδοσιακών παιχνιδιών και τοπικών εθίμων .

Η “ατζέντα” των εκδηλώσεων είναι ανοιχτή προκειμένου να κατατεθούν απόψεις και προτάσεις  ενώ εκφράστηκε και το ενδιαφέρον καταστηματαρχών να συμμετέχουν με χριστουγεννιάτικα είδη στον χώρου του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα