Παρασκευή, 19/04/2024 | 01:25

Πρέβεζα : Σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων των συνταξιουχικών οργανώσεων Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας

947 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2018, 5:13 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Στην Πρέβεζα Τετάρτη 24-10-2018 και ώρα 11π.μ. στο Εργατικό Κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη από τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων των συνταξιουχικών οργανώσεων Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας.

Η συγκέντρωση έγινε σε μία ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα από άποψη συμμετοχής από της μεγαλύτερες που έχουν γίνει στην Πρέβεζα.

Αφού ακούστηκαν οι εισηγήσεις από το Λέανδρος Μάκας Β΄Γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, τον Διονύση Σβορώνο Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, και της ομιλίες των αντιπροσώπων καταλήξαμε στα παρακάτω:

Να στηρίξομε της δύο συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018 στην Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018  στην Αθήνα και ώρα 11 π.μ. Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά).

 

Την συμμετοχή στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στην Αθήνα το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018.

Να καλέσουμε τους συνταξιούχους της περιοχής να στηρίξουν και να πάρουν μέρος στης κατά τόπους ταξικές απεργιακές συγκεντρώσεις την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018.

Τέλος τους καλούμε να μαζικοποιήσουν τα σωματεία τους να στηρίξουν το πρόγραμμα δράσης τους να πάρουν μέρος στης παραπάνω συγκεντρώσεις και να παλέψουν ενάντια στης αντιξιουχικές πολιτικές των  παλαιών και της νέας συγκυβέρνησης.

Ενημερώνομε τους συνταξιούχους ότι για της τρεις μεγάλες συγκεντρώσεις οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις για την μεταφορά θα δρομολογήσουν δωρεάν Λεωφορεία.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα