Παρασκευή, 19/04/2024 | 02:51

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ

886 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 04/10/2018, 3:27 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Κύριε Διοικητά,

Με πολύ λύπη πληροφορηθήκαμε ως Επιμελητήριο Πρέβεζας τη σκέψη και τον σχεδιασμό σας για παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας του Θεσπρωτικού.

Θεωρούμε πως είναι μια απόφαση κοινωνικά και αναπτυξιακά ακατανόητη που δείχνει έλλειψη ευαισθησίας προς το κοινωνικό σύνολο, καθώς το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής στις τραπεζικές τους συναλλαγές και η λειτουργία αυτού είναι ζωτικής σημασίας για τη τοπική κοινωνία. Το συγκεκριμένο κατάστημα το έχουν εμπιστευθεί διαχρονικά από την ίδρυσή του με τις οικονομίες τους εκατοντάδες επιχειρήσεις καθώς και ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα ωθήσει στην υποβάθμιση της περιοχής και θα είναι τροχοπέδη στην αναπτυξιακή της προοπτική.

Επομένως δεν είναι δυνατό να σταθμίζονται όλες οι αποφάσεις με κριτήρια περιοριστικής πολιτικής που εφαρμόζεται για άλλη μια φορά στο Νομό μας και σας καλούμε να αναθεωρήσετε την απόφασή σας αυτή που πλήττει τη περιοχή μας.

 

Παρακαλούμε θερμά για την ευαισθητοποίησή σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφαση για διακοπή του υποκαταστήματος της Τράπεζας στο Θεσπρωτικό.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

 

Ιωάννης Μπούρης

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα