Σάββατο, 20/04/2024 | 04:57

Πρέβεζα : Απόσυρση υποψηφιότητας του Βασίλη Ιωάννου – Ευρύτερης αποδοχής χαρακτήρισε την υποψηφιότητα Γιάπρου

1306 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 24/10/2018, 1:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

Στο ραδιόφωνο του Πρίσμα παραχώρησε συνέντευξη ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου, λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Γιάπρου ως υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας κι αυτό έχει τη δική του  σημειολογική σημασία, ενώ  ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας. Ο Βασίλης Ιωάννου δεν κρύφτηκε και είπε ξεκάθαρα ότι τον προβλημάτισε η υποψηφιότητα του Βασίλη Γιάπρου,  ρίχνωντας μάλιστα το μπαλάκι τόσο προς τον νυν δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο μπαίλη, όσο και τον πρώην αντιδήμαρχο και ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Βαγγέλη Ροπόκη.  Ο πρώην νομάρχης Πρέβεζας δήλωσε μεταξύ άλλων : Απαντώ ΕΥΘΕΩΣ και σας δίνω και την ΕΙΔΗΣΗ: Βεβαίως και μας προβλημάτισε η συγκεκριμένη υποψηφιότητα , η οποία όπως φάνηκε τις λίγες αυτές μέρες , έτυχε ευρύτερης αποδοχής , σε σχέση με τη δικιά μας πρωτοβουλία , ανεξάρτητα αν εμείς δεν καταθέσαμε ακόμη υποψηφιότητα..
Μετά  λοιπόν  από πολύ σκέψη και επαφές   με δεκάδες φίλους από όλο το Δήμο  και κυρίως μετά από μεγάλη συζήτηση με τους στενούς συνεργάτες μου , αποφασίσαμε να ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ  ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ για  ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ και να συμβάλουμε έτσι στο να δρομολογηθούν εξελίξεις!

Ο κ Ιωάννου μάλιστα κάλεσε τους υποψήφιους που προέρχονται από την κεντροαριστερά να αποσύρουν τις υποψηφιότητές του και να αναζητήσουν ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα διεκδικήσει με αξιώσεις το δήμο Πρέβεζας. Χαρακτηριστικά ανέφερε:
«Ας κάνουν το ίδιο και οι άλλοι φερόμενοι ως υποψήφιοι  , που κινούνται στο χώρο της Κεντροαριστεράς , ο κ. Μπαίλης 20 χρόνια Δήμαρχος και ο κ. Ροπόκης για πολλά χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος κ.α  Αν εγώ είμαι το παλιό, αυτοί είναι για το Δήμο Πρέβεζας  πιο παλιοί κι  απ’ το παλιό .

Ας δηλώσουν και αυτοί , ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους από το Δήμο. Και ας ξεκινήσει ένας διάλογος με την κοινωνία για ένα  πρόσωπο από το χώρο μας, που θα αντιπαρατεθεί με αξιώσεις και στον κ. Γιάπρο και  σε  όποιον άλλον υποψήφιο προκύψει. Τους προκαλώ δημόσια να το κάνουν, γιατί αλλιώς αναλαμβάνουν όλες τις ευθύνες. Για να δούμε τώρα , ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την παράταξη και   ποιος είναι γαντζωμένος με την εξουσία και τις καρέκλες. Για να δούν  ΤΩΡΑ οι πολίτες, κατά πόσο είμαστε ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Ας ξεκινήσουν λοιπόν ο  ΣΥΡΙΖΑ, το  ΚΙΝΑΛ και άλλες δυνάμεις, μέσα από τα όργανα τους να αναζητήσουν ένα πρόσωπο που θα συσπειρώσει ευρύτερα την Κεντροαριστερά. ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ, ότι και θέλουν και μπορούν να αναζητήσουν και να βρουν  πεδίο  συνεργασίας στο Δήμο.»

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα