Σάββατο, 20/04/2024 | 15:23

Μήνυμα Κώστα Μπάρκα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

859 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 11/09/2018, 12:19 μμ | 0 σχόλια

 

 

 

Η έναρξη της   σχολικής χρονιάς αποτελεί την αφετηρία ενός όμορφου  και ωφέλιμου ταξιδιού των μαθητών  στους δρόμους της γνώσης, της πνευματικής καλλιέργειας και της προσωπικής τους ολοκλήρωσης.

Στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής, λοιπόν, εύχομαι  στις μαθήτριες και τους μαθητές του Νομού Πρέβεζας να έχουν υγεία και δύναμη, προκειμένου να κατορθώσουν, με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, να κάνουν  ουσιαστικά βήματα προόδου στις ζωές τους.

Στους εκπαιδευτικούς,  αλλά και στους γονείς,  να συνεχίσουν να στηρίζουν και να αποτελούν πρότυπο ζωής για τους μαθητές, ώστε, με υπομονή και επιμονή, να καλλιεργήσουν σ’ αυτούς  τις αξίες, τις αρετές και τις κοινωνικές ικανότητες, που θα τους καταστήσουν ικανούς να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις της κοινωνικής πραγματικότητας.

Παράλληλα, η φετινή σχολική χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς για μια ομαλή και δημιουργική χρονιά, καθώς το Υπουργείο Παιδείας έχει δουλέψει συστηματικά και έχει μεριμνήσει, προκειμένου  το πλαίσιο λειτουργίας του σχολείου, τα βιβλία, τα ωρολόγια προγράμματα και οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών να ανταποκρίνονται με επιτυχία στη σύγχρονη εποχή.

Εύχομαι και πάλι καλή  σχολική χρονιά, γεμάτη χαρές και επιτυχίες!

 

 

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα