Πέμπτη, 28/03/2024 | 23:30

Ματαιώνονται το 10ο ACHERON RIVER PARTY και το 4ο ACHERON MTB & MTRUN.

950 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 02/08/2018, 1:50 μμ | 0 σχόλια

 

 

Ο Μορφωτικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυσταφυλιτών “ΤΟ ΠΟΛΥΣΤΑΦΥΛΟ” σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί τα εξής: Λόγω των τραγικών γεγονότων στην Ανατολική Αττική αλλά και της συνεχιζόμενης αστάθειας του καιρού, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε το επετειακό 10o ACHERON RIVER PARTY, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου στις όχθες του Αχέροντα Ποταμού στο Πολυστάφυλο, να ματαιωθεί, όπως και το αγωνιστικό μέρος του 4ου ACHERON MTB & MTRUN.

Ζητώντας την κατανόηση όλων των φίλων των δύο αυτών σημαντικών εκδηλώσεων, δεσμευόμαστε ότι το αγαπημένο σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους της Ηπείρου ΑCHERON RIVER PARTY όπως και οι αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας και Ορεινού τρεξίματος θα συνεχιστούν -εκτός νέου σοβαρού απρόοπτου- τον Αύγουστο του 2019.

Σας περιμένουμε ωστόσο στην προπονητική ποδηλατοδρομία (ROAD) των 76 χλμ. (υψομετρικά 1.600 μ.) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 και θα περιλαμβάνει τον γύρο της Λάκκας Σουλίου με δύο στάσεις, μία στις Πηγές του Αχέροντα στο Σιστρούνι και μία στα Σερζιανά στις Πύλες του Άδη, καθώς και την πεζοπορία που θα γίνει το Σάββατο 11 Αυγούστου το πρωί με προορισμό την Ιερά Μονή Μεσσιανών. Η απόσταση της πεζοπορίας θα είναι 11 χλμ, μέσα σε σκιερά μονοπάτια και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική φυσική ομορφιά της περιοχής.

Η εκκίνηση της πεζοπορίας θα γίνει από την Πλατεία του Πολυσταφύλου το Σάββατο 11 Αυγούστου στις 7.30 το πρωί, ενώ του Ποδηλατικού γύρου της Λάκκας θα γίνει την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 8.00 το πρωί, από το ίδιο σημείο.

Επίσης ενημερώνουμε τους συγχωριανούς που είναι γονείς και έχουν παιδιά ηλικίας από 4 έως 15 ετών, ότι στις 13 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του χωριού ειδική εκδήλωση για παιδιά.  

Για το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος                        Ο γραμματέας

Κούρας Δημήτριος          Στόζης Δημήτριος

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα