Τετάρτη, 24/04/2024 | 20:10

Συνάντηση ξανά του Σπύρου Κυριάκη με τον πρέσβη των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα

1007 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 14/08/2018, 11:37 πμ | 0 σχόλια

 

 

Ο νομός Πρέβεζας, χρειάζεται προσωπικότητες που να έχουν και τις ικανότητες και τις δημόσιες σχέσεις, να τον οδηγήσουν στην πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία. Χρειάζεται ανθρώπους που να μπορούν να εκπροσωπούν το νομό με επάρκεια και να πετυχαίνουν προς όφελος των πολιτών του νομού Πρέβεζας. Μια τέτοια προσωπικότητα είναι ασφαλώς ο γνωστός επιχειρηματίας του νομού με αξιοσημείωτες σπουδές και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης. Μία ακόμη συνάντηση είχε ο Σπύρος Κυριάκης με τον Αμερικανό Πρέσβη, το αλιεύσαμε από το προφίλ του στο facebook και το αναδημοσιεύουμε, όπως αναδημοσιεύουμε και τη φωτογραφία στην οποία ο κ. Κυριάκης διακρίνεται με τον βουλευτή Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα.

 

Η δεύτερη φωτογραφία θα μπορούσε να είναι μια εικόνα από το μέλλον, αφού και ο κ. Γιόγιακας έχει πείσει για να βγει ξανά βουλευτής στο νομό Θεσπρωτίας, ενώ και ο Σπύρος Κυριάκης είναι το όνομα που παίζει δυνατά από άκρη σε άκρη του νομού Πρέβεζας, για βουλευτής στις επόμενες εθνικές εκλογές. Ο Σπύρος Κυριάκης, σχολίασε ως εξής στο διαδίκτυο :

Με τον πρέσβη των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα Geoffrey.R.Pyatt και τον συγγραφέα του βιβλίου “Ελένη” Νίκο Γκατζογιαννη, στον Λια Θεσπρωτίας,στα εγκαίνια του τοπικού μουσείου τέχνης Υφαντης, το οποίο περιέχει εικόνες του Θεόφιλου και έργα του Θεσπρωτού καλλιτέχνη Σωτήρη Σορογκα.
Ειχα την ιδιαίτερη τιμή πριν τα εγκαίνια του μουσείου να ξεναγηθω από τον Νίκο Γκατζογιαννη στην ευρύτερη περιοχή της Μουργκανας αλλά και στο σπίτι της μητέρας του Ελένης. Της γυναίκας που βασανίστηκε και εκτελέστηκε από τους συμμορίτες του “Δημοκρατικού στρατού” για να γλιτώσει τα παιδιά της από το παιδομάζωμα το 1948 και έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσω του βιβλίου που εκδόθηκε το 1983 και φέρει το όνομα της.
«Είναι το βιβλίο με το οποίο θα θυμόμαστε τον Εμφύλιο, είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε» ειχε πει χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτακης στην παρουσίαση του, ενώ στην επανέκδοση του το 2004 ειχε μιλήσει “για τη μεταπολιτευτική ανοχή των κομμουνιστικών εγκλημάτων και τη «συνωμοσία σιγής» σε βάρος της «Ελένης»”

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα