Πέμπτη, 28/03/2024 | 22:17

“Κεράσαμε” με μεγάλη επιτυχία “Ήπειρο” στην Πρέβεζα και ήταν όλα άψογα!

1213 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 27/08/2018, 4:30 μμ | 0 σχόλια

 

 

Με  τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018, η τριήμερη έκθεση τοπικών προϊόντων Ηπειρώτικης γης «Κερνάμε Ηπειρο» στη Πρεβεζα. Στην έκθεση που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 24 Αυγούστου, συμμετείχαν δεκάδες παραγωγοί, ενώ πλήθη κόσμου επισκέφθηκαν την έκθεση και τις τρεις ημέρες.

 

 

Έλληνες και ξένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν την έκθεση και είχαν τη δυνατότητα, να δουν από κοντά την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.

 

Η εταιρεία “ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ” για μια ακόμη φορά πήρε άριστα με τις νοστιμιές και τις σπάνιες γεύσεις, ενώ το λουκάνικο μοσχαριού αλλά και κοτόπουλου,

 

ενθουσίασαν ενώ οι συνδυασμοί των γεύσεων αυτών με άλλα προϊόντα όπως λιαστή ντομάτα, έδωσαν ιδέες για μοναδικές… γκουρμεδιές!

 

Θραύση για μια ακόμη φορά και δίκαια έκανε το “ΔΙΑΦΑΝΟ” το τσίπουρο της Ποτοποιίας του Θωμά Φυσέκη, που δέχθηκε για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι φορέων, ανάμεσά τους ο δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος μπαίλης που επισκέφθηκε την έκθεση συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Λιάνα, ο αντιδήμαρχος κ. Σαραμπασίνας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νίτσας, ο γνωστός επιχειρηματίας του νομού και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κυριάκης κ.α. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Κυριάκης, όσο και ο κ. Νίτσας, μεταξύ των περιπτέρων της έκθεσης που επισκέφθηκαν, έδωσαν έμφαση και στο περίπτερο της Ποτοποιίας Φυσέκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί πολίτες της Πρέβεζας έσφιγγαν το χέρι του Σπύρου Κυριάκη και του εύχονταν καλή επιτυχία…  Ο “Λε(ω)μονίδας ο ίδιος μπορεί να έλειπε τη δεύτερη μέρα λόγω… γάμου, όμως οι… “Λεμονίδες ” ήταν εκεί και κέρδισαν κόσμο!

 

 

Την τιμητική τους είχαν και οι “Θαλασσονοστιμιές” με τους υπέροχους ψαρομεζέδες και τους συνδυασμούς που γνώρισε πολύς κόσμος

εκτός της δικής μας περιοχής και απέσπασαν μόνο θετικά σχόλια. Καλές εντυπώσεις δημιουργήθηκαν στον κόσμο και για την Μελισσοκομία του Βασίλη Τουλκερίδη καθώς από τους επισκέπτες του περιπτέρου, απέσπασε μόνο ευμενή σχόλια και κριτικές!

Σε κάθε περίπτωση η έκθεση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου και κέρασε Ηπειρώτικα προϊόντα και κέρδισε τις εντυπώσεις από τα πλήθη που την επισκέφθηκαν! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες παραγωγούς, κύλησαν όλα άψογα και η τριήμερη έκθεση “Κερνάμε Ήπειρο” στην Πρέβεζα, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα