Τετάρτη, 03/03/2021 | 03:57

Δε χρειάζονται «λευκές νύχτες»: Μια βραδινή βόλτα στους δρόμους της Πρέβεζας είναι πολύ όμορφη από μόνη της!

805 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 22/08/2018, 7:28 μμ | 0 σχόλια

 

 

Μια βραδινή βόλτα στους δρόμους της Πρέβεζας είναι πολύ όμορφη από μόνη της!

 

Δε χρειάζονται οι «λευκές νύχτες».

 

Οι «λευκές νύχτες» δεν είναι τίποτα άλλο, παρά:

Ακόμη μια προσπάθεια να επιβληθεί ένα καθεστώς πλήρως «απελευθερωμένου» ωραρίου που συμβαδίζει με την προσπάθεια κατάργησης της κυριακάτικης αργίας. Εντάσσεται στην συνολική επίθεση που έχουν εξαπολύσει κράτος και εργοδοσία τα τελευταία χρόνια, επιχειρώντας να εντατικοποιήσουν την εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Προσπάθεια εμπέδωσης της υπερκαταναλωτικής μανίας ως πρότυπο και τρόπου ζωής. Τοπικοί παράγοντες διοργανώνουν φιέστες με μουσικές και πανηγύρια στοχεύοντας στη σύνδεση της διασκέδασης με την άκρατη κατανάλωση, του πολιτισμού με την κερδοφορία τους και των δημόσιων χώρων (οι οποίοι έχουν καταλειφθεί πλήρως) με τα εμπορεύματα.

 

ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ/ΕΣ,

ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ/ΙΣΣΕΣ!

 

Να αρνηθούμε τις θλιβερές «γιορτές» των διοργανωτών, τις «μαγικές νύχτες» τους και τις γυαλιστερές βιτρίνες που θέλουν να μας πνίξουν στη χαζοχαρούμενη ανεμελιά της κατανάλωσης για να μην βλέπουμε την ανεργία, την εξαθλίωση και την εργασιακή καταπίεση που απλώνεται γύρω μας.

 

 

Ευχόμαστε οι μοναδικές λευκές νύχτες που ολόψυχα θα απολαύσουμε θα είναι οι νύχτες που θα πανηγυρίζουμε την ανατροπή της μίζερης πραγματικότητας, της μοιρολατρίας που θέλουν να επιβάλλουν στο λαό η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η στημένη αντιπολίτευση των ΝΔ-ΚΙΝ.ΑΛΛ και Σία, η Ε.Ε και το ΔΝΤ και όλοι αυτοί που σε τοπικό επίπεδο στηρίζουν ουσιαστικά  και βολεύονται από τη πολιτική τους.

 

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα