Παρασκευή, 29/03/2024 | 09:11

Πρέβεζα : Απίστευτη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και της μπάντας του- πολύ καλοί οι West Coast!

1131 Προβολές
Σπύρος Πλέουρας | 28/07/2018, 7:58 μμ | 0 σχόλια

 

 

Καλώς, πολύ καλώς θα έλεγα έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε λαϊκή γιορτή. Κόσμος από όλη την Ήπειρο, κόσμος από τη Λευκάδα, κόσμος από τη Βόνιτσα και όχι μόνο. Κόσμος που κάνει τις διακοπές του στην ευρύτερη περιοχή μας και βρήκε την ευκαιρία να συμμετέχει σε μία ακόμη ψυχοπνευματική επικοινωνία, σε μία συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα και της μπάντας του, τους 100 βαθμούς κελσίου! Παρασκευή  27 Ιουλίου 2018, το σημείο της συνάντησης γνωστό, η διάθεση δυνατή, αποτρεπτική, αντιστασιακή.

Η Δεύτερη φωτογραφία (που είναι η καλύτερη από όλες τις δικές μου) είνασι του Δημοσθένη Σουκάκου, από το Ίλιον τον οποίο γνώρισα στη συναυλία και ο οπίος δεν εκπροσωπούσε κάποιο μέσο, απλά τραβόυσε για πάρτη του και καλά έκανε.

 

Ανάμεσα στο κοινό η γνωστή και γλυκύτατη ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου, με τον σύζυγό της. Ο Λάμιας σε ένα ακόμη Live είχε την τιμητική του, αλλά και την ευρηματικότητά του. από αυτή τη συνυαλία που νομίζω ότι ήταν η καλύτερη και του Γιάννη στην Πρέβεζα και του κόσμου, έλλειπε μόνο ένας, μάλλον γέρασε… Δεν πειράζει και η τρίτη ηλικία έχει τα καλά της: Καλά γεράματα… Κόσμος από ολόκληρη σχεδόν την ελληνική επικράτεια πάρα πολλοί γονείς να έχουν μαζί τους στη συναυλία και τα μικρά παιδιά τους και νότες που γεμίζουν τη ψυχή και τον νου, από τον Γιάννη Αγγελάκα και την περίφημη μπάντα του τους 100 βαθμούς κελσίου. Έβλεπες τον Γιάννη Αγγελάκα “Ιπτάμενο” στη σκηνή και τον χαιρόσουνα, διανύει δεύτερη εφηβεία ο τύπος…

Προηγήθηκαν οι Πρεβεζάνοι “WEST COAST” που έκαναν Support στη συναυλία και οι οποίοι ήταν πάρα πολύ καλοί, μπράβο παιδιά, καλή συνέχεια.

 

 

Ο Γιάννης Αγγελάκας εισέπραττε και μοίραζε θετική ενέργεια, ποια έκλειψη; Η θετική ενέργεια ήταν στα ύψη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις fan η μπάντα του Γιάννη, πρέπει να είναι η καλύτερη των τελευταίων 15 ετών! Έχει δέσει πάρα πολύ, βγάζει απίστευτα πράγματα όπως απίστευτη ήταν ολόκληρη η συναυλία και είναι βέβαιο ότι σε ενδεχόμενη προσπάθεια για νέο CD, θα είναι εκπληκτική η δουλειά που θα γίνει! ήταν όλα υπέροχα συγχαρητήρια και στον Χορευτικό όμιλο “Πρέβεζα” που διοργάνωσε αυτή τη συναυλία και μας χάρισε μια σπάνια μουσική βραδιά και τι άλλο μένει; Α, ναι, να ακούσουμε κάποια στιγμή Live και το “ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ”. Γιάννη Αγγελάκα με την μουσική παρέα σου, τη μπάντα σου, σας ευχαριστούμε πολύ! καλή αντάμωση.

 

Σπύρος Πλέουρας

 

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Παρόμοια άρθρα